Metal Gear Solid film aangekondigd

De populaire videogame komt naar het witte doek.



Columbia Pictures en Kojima Productions maken plannen om de videogame "Metal Gear Solid" naar het grote scherm te brengen. Tijdens de Metal Gear 25th Anniversary presentatie kondigde producent Avi Arad (X-Men, Spider-Man) aan dat er gewerkt wordt aan een verfilming van de game.

"For many years I fought to bring comics to theaters and video games are the comics of today," vertelde Arad. "We will take our time and tell the story with all the nuances, idealogy, cautionary tales needed."

De game werd door Konami voor de PlayStation en werd geprezen om de cut scenes, het stem acteerwerk en de vechtscènes. De verhaallijn volgt Solid Snake, een soldaat die een wapenfabriek waar kernbommen worden gemaakt infiltreert, om een terroristische dreiging te neutraliseren.

Het spel werd oorspronkelijk in 1998 uitgebracht en kreegt veel vervolgen, prequels, spin-offs, comics en boeken. Specifieke details over de film zijn verder nog niet bekend, maar gezien Arads enthousiasme zal daar snel verandering in komen.

NieuwsFilm

meest populair