Trailer Monsters Inc. 3D

Wederom een Pixar klassieker door de 3D molen.

In december brengt Disney•Pixar wederom een van hun eerdere animatiefilm uit in 3D. Dit keer is de eer aan Monsters, Inc. uit 2001. Deze re-release heeft er waarschijnlijk alles mee te maken dat we volgend jaar de prequel Monsters University mogen verwelkomen.

De voornaamste stemmen in Monsters, Inc. komen van Billy Crystal, John Goodman en Steve Buscemi. Een Nederlandse releasedatum voor Monsters, Inc. 3D is nog onbekend. Monsters University moet in juni 2013 in de (3D) bioscoop verschijnen.


De synopsis van Monsters, Inc., die in 2001 $525,4 miljoen noteerde aan de wereldwijde bioscoopkassa: Elk kind weet dat op het moment dat hun ouders de slaapkamerdeur dichtdoen, nadat ze zijn ingestopt, dat er monsters te voorschijn komen om ze de stuipen op het lijf te jagen. Wat al deze kinderen echter niet weten is, dat de monsters dit doen om brood op de plank te krijgen. Monster Inc. is de grootste werkgever voor monsters. De twee monsters Sully en Mike horen bij de elite van kinderverschrikkers. Omdat kinderen ook de grootste bedreiging vormen voor monsters mag er ook absoluut geen kind de monsterwereld betreden. Alles gaat dan ook goed mis als Sully per ongeluk een meisje de monsterwereld binnenlaat.

NieuwsFilm

meest populair