Video

Trailer Monsters Inc. 3D

Wederom een Pixar klassieker door de 3D molen.

door Bram de Groot op 06.09.2012 om 08:46 in Video
In december brengt Disney•Pixar wederom een van hun eerdere animatiefilm uit in 3D. Dit keer is de eer aan Monsters, Inc. uit 2001. Deze re-release heeft er waarschijnlijk alles mee te maken dat we volgend jaar de prequel Monsters University mogen verwelkomen.

De voornaamste stemmen in Monsters, Inc. komen van Billy Crystal, John Goodman en Steve Buscemi. Een Nederlandse releasedatum voor Monsters, Inc. 3D is nog onbekend. Monsters University moet in juni 2013 in de (3D) bioscoop verschijnen.

De synopsis van Monsters, Inc., die in 2001 $525,4 miljoen noteerde aan de wereldwijde bioscoopkassa: Elk kind weet dat op het moment dat hun ouders de slaapkamerdeur dichtdoen, nadat ze zijn ingestopt, dat er monsters te voorschijn komen om ze de stuipen op het lijf te jagen. Wat al deze kinderen echter niet weten is, dat de monsters dit doen om brood op de plank te krijgen. Monster Inc. is de grootste werkgever voor monsters. De twee monsters Sully en Mike horen bij de elite van kinderverschrikkers. Omdat kinderen ook de grootste bedreiging vormen voor monsters mag er ook absoluut geen kind de monsterwereld betreden. Alles gaat dan ook goed mis als Sully per ongeluk een meisje de monsterwereld binnenlaat.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Dacht eerst dat er een nieuwe trailer was voor Monsters University...

benjamin

Avatar

Beetje logisch wel dat Steve Buscemi 'terugkeert' in een heruitgave. Verder blijf ik erbij dat ik liever nieuwe dingen zien dan oude films opnieuw en zeker niet oude films in een 3D-jasje.

Remco

Avatar

Banned "Dacht eerst dat er een nieuwe trailer was voor Monsters University..."


Haha ik ook Smiley face. Dat ze wat dingen gingen recyclen verpakt als nieuwe trailer :P. Totaal nutteloos weer dit. Monsters Inc. is erg leuk maar daar hoeft echt geen 3D aan te pas te komen O+. Dacht dat het uitbrengen van ouwe films in 3D wel voorbij was maar helaas.

HighVolt

Avatar

Awh me eerste kinderfilm die ik van me Opa en Oma kreeg Monster Inc.
moet sws naar die film

Orangey

Avatar

Hoewel die hele 3d conversies me de strot uit komen, wordt ik hier erg blij van. Wat een leuke film blijft dat toch

NieuwsFilm

meest populair