Algemeen

Opnames voor 'Curse of Chucky' zijn begonnen

Bekijk de eerste setfoto van de straigh-to-dvd sequel.

door Jan-Peter Rook op 06.09.2012 om 13:15 in Algemeen
De angstaanjagende pop Chucky was al in vijf verschillende films te zien: Child's Play, Child's Play 2, Child's Play 3, Bride of Chucky en Seed of Chucky. Nu komt er een zesde deel aan. De opnames voor Curse of Chucky zijn inmiddels begonnen en het eindproduct zal uiteindelijk direct op dvd en blu-ray verschijnen.

Brad Dourif zal de pop wederom van een stem voorzien, zoals hij dat al bij alle voorgaande films deed. In de film rouwt Nica (gespeeld door Dourifs dochter Fiona) om haar moeder die onlangs zelfmoord heeft gepleegd. Ze krijgt haar zus over de vloer om haar te helpen. Zij neemt haar dochter mee en die heeft een roodharige pop genaamd Chucky bij zich. Plotseling vinden er enkele brute moorden plaats in het huis, waarna Nica begint te vermoeden dat de pop er iets mee te maken heeft. Chucky heeft enkel als doel om de klus te klaren waar hij twintig jaar eerder mee begonnen was en niets kan hem hierbij tegenhouden. Child’s Play bedenker Don Mancini zal gaan regisseren.

Curse of Chucky moet volgend jaar uitkomen. Hieronder de eerste foto van achter de schermen.
6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Angelater

Avatar

Tja, ik heb er wel zin in, maar deze still is nou niet bepaald veelzeggend of spectaculair :E Zolang de film maar uitziet als Seed Of Chucky zal ik hem wel kijkbaar vinden; deze laatstgenoemde zag er ook nog wel aardig uit voor een minimale horrorfilm (+ komedie elementen)

Frietgezicht

Avatar

Angelater "Tja, ik heb er wel zin in, maar deze still is nou niet bepaald veelzeggend of spectaculair :E Zolang de film maar uitziet als Seed Of Chucky zal ik hem wel kijkbaar vinden; deze laatstgenoemde zag er ook nog wel aardig uit voor een minimale horrorfilm (+ komedie elementen)"


Volgens mij is het juist niet als Seed of Chucky maar weer zoals de eerste 3 delen vooral gericht op suspense en heeft de film uberhaubt weinig tot niks met de andere delen te maken(dus geen zoon meer lijkt me voor Chucky)

Persoonlijk kon ik de 2 laatste ook wel waarderen,gewoon flauwe horror,Chucky is altijd wel leuk.
De eerste 3 zijn jeugdsentiment,heb vroeger als kind echt zitten schijten bij vooral deel 2 in die fabriek enz.

Blockbuster

Avatar

Chucky kan bij mij sowieso niet stuk, hoe slecht de film ook is. De mensen die hieraan werken, hebben tenminste liefde voor het vak. Die doen rustig een jaar over het maken van een film, i.p.v. snel in een paar weken in elkaar flansen.

Alleen al het idee dat de film weer ouderwets handwerk als special effects (i.p.v. cheap cgi) bevat, wil ik 'm al zien. En natuurlijk de epic voice van Brad Dourif. En die comedy elementen zijn juist een geniale twist, dat houdt de film een beetje luchtig.

meanrat

Avatar

Respect voor het handwerk hier. Kan niet anders zeggen. Enig andere regisseur of filmstudio zou het met CGI hebben gedaan, maar dit...alleen die foto al maakt je nieuwsgierig naar de film. En die komedie moet er wel in, anders zou het lachwekkend slecht worden. Een pop die moord? Dan moet je jezelf niet al te serieus nemen als filmmaker en dat doen ze naar alle waarschijnlijkheid dus ook.

HighVolt

Avatar

Ik heb er ontzettend veel zin in

Trouwens hoe verzin je dat "een pop die kan moorden" dat is toch geniaal :D

Gigan72

Avatar

Chucky is zeker de bekendste killer doll.
Maar in de jaren 80 nog voor Chucky had je er ook een aantal met killer dolls.
De Puppet Master en Demonic Toys films waren toen die tijd erg leuk.
Ik hoop wel dat deze nieuwe Chucky het nivo krijg zo als deel 1.

De andere Childs Play films zijn ook leuk maar deel 1 is gewoon echt een classic in het gerne.

nieuwslaatste nieuws

meest populair