Video

Teaser Trailer 'Het Bombardement'

Maar waarom horen we vooralsnog Jan Smit geen woord zeggen in deze 1:47 durende teaser?

door FilmTotaal op 06.09.2012 om 12:27 in Video
Hieronder de eerste (teaser) trailer van de Nederlandse film Het Bombardement. Hoofdrollen in dit romantische oorlogsdrama, dat zich afspeelt in de dagen rondom het bombardement op Rotterdam op 14 mei 1940, zijn weggelegd voor Jan Smit, Roos van Erkel, Pieter van der Sman, Mike Weerts en Monic Hendrickx. De regie is in handen van Ate de Jong.

Het Bombardement is vanaf 20 december te zien in de Nederlandse bioscopen.

De beelden zien er zeker niet slecht uit maar waarom geen enkel woord dialoog?


16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Fincher

Avatar

Uhm.. misschien horen we nog geen dialogen omdat 't een teaser trailer is?

13204

Avatar

Man man man wat ziet het eerste deel er slecht uit. Hoop dat het er in de film beter uit ziet.

De afsluiting van de teaser was wel een stuk beter, althans als het bombardement gedeelte er inderdaad zo uit gaat zien.

Toch heb ik een slecht voorgevoel over deze film. Maar Albert & co zullen hem wel de hemel in prijzen.

Frietgezicht

Avatar

De dialogen zullen vast beroerd zijn,krijg al kippenvel als ik die stem van Jan straks hoor denk ik.
Voor de rest valt de trailer me niet mee,had geen verwachtingen en nog steeds niet.

cordia

Avatar

Het gedeelte van het Bombardement zelf ziet er erg goed uit. daar ben ik van onder de indruk zelfs, maar je ziet jan praten maar je hoort niets.. echt belachelijk

ik ga deze film wel zien in de bioscoop maar dat is alleen uit nieuwsgierigheid.

hij ziet er in ieder geval niet goed uit jan smit zoals die daar staat te huppelen, ik kan begrijpen dat hij mensen naar de bios lokt maar goed, misschien verrast hij. laten we hopen dat het een goede film is want zon zwarte bladzijde en intrigerend onderwerp verdiend wel een goede film

SaulKarath

Avatar

13204 "Man man man wat ziet het eerste deel er slecht uit. Hoop dat het er in de film beter uit ziet.

De afsluiting van de teaser was wel een stuk beter, althans als het bombardement gedeelte er inderdaad zo uit gaat zien.

Toch heb ik een slecht voorgevoel over deze film. Maar Albert & co zullen hem wel de hemel in prijzen."


Inderdaad... de afsluiting had een paar mooie shots. Maar verder zag het er net uit als de shots van Soldaat van Oranje. En dan de musical.

Darthmar

Avatar

Voor een teaser laten ze veel zien maar niet horen ?
Toch vindt ik het maar vreemd dat ze Jan Smit gecast hebben. Alhoewel hij geen Rotterdammer gaat spelen. Ben benieuwd of ze de sfeer van het vooroorlogse Rotterdam kunnen nacreëren. Het oude Plan-C, het oude stadshuis en het Coolsingelziekenhuis.
Rotterdam had voor de oorlog namelijk kanalen en grachten in het centrum. Hier en daar is er wat van overgebleven maar het meeste is gedempt met het puin van het bombardement. Daarnaast had je smalle straten en steegjes.

Maar als het een succes wordt krijgen we dan deel 2? Het Vergeten Bombardement?

Banned

Avatar

Beelden niet slecht maar waarschijnlijk geen dialogen omdat ofwel de dialogen nergens op lijken ofwel omdat het inderdaad een teaser is... Ik hoef het wel zeker niet te zien. Gewoon het feit dat Jantje erin zit is al een slag in het gezicht van het filmpubliek.

Remco

Avatar

Frietgezicht "De dialogen zullen vast beroerd zijn,krijg al kippenvel als ik die stem van Jan straks hoor denk ik."


Ja haha dat geldt voor mij ook, kan die gast sowieso al niet luchten of zien. Telkens als je de tv aan zet komt hij wel voorbij met zijn kutliedjes :r. Ben ook geen fan van Nederlandse films. Er loopt best goed acteertalent rond maar je ziet in praktisch elke film dezelfde koppen rondlopen. Plus vaak wordt geprobeerd het amerikaanse stijltje na te bootsen en dat lukt meestal niet. Vond Sint daarin wel het dieptepunt. De film zag er best goed uit op sommige vlakken maar Dick Maas gebruikt nog dialogen die in de jaren 80 al gedateerd zouden zijn.

jaime91

Avatar

Wat me ook opvalt zijn de vreselijk slechte wapens die de soldaten vast hebben. Ik vind dat ze er veel te fake uitzien, lijkt wel plastic ofzo. Ja nogmaals dit is gewoon echt amateur niveau, en ik snap niet hoe SaulKarath de vergelijking met Soldaat Van Oranje durft te trekken. Dat is namelijk een prachtige klassieker waar we wel trots op mogen zijn. Dit is schandalig slecht. En het ergste is dat deze film waarschijnlijk toch een gouden status zal gaan halen. Vreselijk! :r

Planethugo

Avatar

'4 dagen voor het bombardement ontstaat een onmogelijke liefde' :}

waarom waarom waarom.... hier is misschien wel een aangrijpende oorlogsfilm over te verfilmen maar het moet weer nodig zijn om daar een liefdesverhaal van te maken.

Als ze via jan smit en een romantische film de mensen naar de bios willen lokken kunnen ze dan niet beter een romcom schrijven???

KurtLourens

Avatar

Omdat Jan Smit zuigt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rick512

Avatar

Het ziet er wel maf uit. Je zou haast deindruk krijgen dat het een grap is. Zelfs bij het verschijnen van de naam. Ik ben echt benieuwd naar de recensies. Misschien verrast hij ons met subliem spel. En toch blijf ik denken aan het hele verloop van Wit licht.

rick512

Avatar

Heey misschien zitten er wel cameo"s bij van de 3 js en Nick en Simon. Dan kunnen ze de film beter Het bombardement voorbij noemen

Jonathancrane

Avatar

Tijd voor een Trailer Recensie.

Jan Smit was volgens de regisseur van deze film de juiste keuze om de hoofdrol op zich te nemen omdat hij eigenlijk wel die jaren 40 look met zich had. Maar dat moet je er ook wel opletten dat de jongen daadwerkelijk kan acteren en overkomen als iemand uit die tijd.

De teaser trailer laat een eerste blik zien van wat we kunnen verwachten, en mij verbaasden het eigenlijk dat we niet de naam ''Uwe Boll'' bij de producentenlijst hadden gezien want zo ziet het eruit.

Alle productie designs zien we eruit alsof een amateur toneel groep heeft besloten om een commercial voor de Efteling aan het maken is.

Jan Smit doet in de trailer niet echt zijn best om serieus te zijn. Zijn manier van een handkus ziet er zelfs belachelijk uit, en wanneer hij lijkt te boksen had ik het gevoel alsof de cameraman geen leuke dag had.

De tegenspelers in de film zien eruit alsof ze werkelijk geen idee hebben waar de film over gaat, zelfs ondanks de titel. Vooral Roos van Erkel kijkt veel te serieus voor een rol die dat niet hoort te zijn.

Het Bombardement zelf zien we weinig van, de teaser gaat namelijk op zwart met wat geluiden van de explosies. Ja, goedkoper had ik het ook niet kunnen doen. Maar om de boel af te sluiten zien we Roos en Jan rennen door een gebouw dat verwoest was door papier-maché stenen :P

Kortom, Het Bombardement ziet er met zijn teaser uit alsof het een gedoemd project gaat worden. Nu even wachten op een normale trailer, waar we wie weet iemand horen praten.

2/10

FilmMaster

Avatar

Er zitten wel mooie beelden tussen in principe.
ook het feit dat er geen dialoog inzit vindt ik wel apart.

maar dit kijk ik wel thuis.jan en NL films in het algemeen zijn nou niet echt succes forumules.

Zomerbiertje

Avatar

rick512 "Heey misschien zitten er wel cameo"s bij van de 3 js en Nick en Simon. Dan kunnen ze de film beter Het bombardement voorbij noemen"


:E

NieuwsFilm

meest populair