Video

Trailer The Wachowski's en Tykwers Cloud Atlas

Met grote namen, zes verhaallijnen en verschillende "tijdzones".

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 07.09.2012 om 08:00 in Video
Nadat we verleden maand al een trailer van zo'n zes minuten voorbij zagen komen, kun je hieronder kijken naar de eerste normale "bioscooptrailer" van de sci-fi film Cloud Atlas van het regietrio Andy en Lana Wachowski en Tom Tykwer. In de verfilming van het gelijknamige boek Cloud Atlas (2004) van David Mitchell zijn de hoofdrollen voor grote namen als Hugh Grant, Tom Hanks, Susan Sarandon, Halle Berry, Ben Whishaw en Hugo Weaving.

Vanaf 29 november 2012 in de Nederlandse bioscoop.

Cloud Atlas is een episch verhaal over de mensheid waarin de acties en consequenties van onze levens invloed hebben op andere levens in het verleden, het heden en de toekomst. Een ziel verandert van een moordenaar in een redder en een enkele goede daad blijft eeuwenlang van kracht en dient uiteindelijk ter inspiratie voor een revolutie.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Hopelijk gaat de film niet ten onder aan een overvol script en allerlei profetische verkondigen... Als je mag afgaan op de onderliggende laag van The Matrix heb ik zo'n voorgevoel dat we er hiermee ook gaan te maken krijgen... We zullen zien wat het zal geven. De beelden zien er wel fraai uit...

McRegt

Avatar

Ik vond de eerste beelden maar niets, maar ik begin het hoe langer hoe leuker te vinden! Heb d'r zin in ^^

Steve-O

Avatar

Dit wil ik echt zien!!!

benjamin

Avatar

Eerste trailer niet bekeken wegens net iets 'te lang', dus dit zijn de eerste beelden die ik zie van dit project. En die zien er alvast zeer mooi uit. Verder wordt gelukkig nog niet heel veel weggegeven over de (toch wel zeer ambitieuze) plot, dus blijf ik benieuwd.

Banned

Avatar

Er staat wel een mooie poster op itunes trailers...

horizon

Avatar

Visuele pracht.

Secret1994goesFilm

Avatar

Ksnap het verhaal niet echt maar het ziet er iets ingewikkeld uit met een structuur... I Like... ik kom tijdens de release er wel achter hoe het allemaal in elkaar zit

MichaelP

Avatar

Deze trailer bezorgd me wederom kippenvel, ben ook aan het boek begonnen maar die is in het begin wel lastig om door te komen. :?

Arteron

Avatar

Hier ook kippenvel! Erg mooie muziek ook in de film!
Het verhaal is me nog een beetje onduidelijk maar ik ben zeker benieuwd!

michaelbay

Avatar

WAUW! sinds de trailer van transformers 3 al niet meer zo met kippenvel gezeten. wat een ongeloofelijke trailer is dit zeg! kijk er echt naar uit. vooral de trailer van 6 minuten heb ik echt al 10 keer gekeken. hopen dat de film de verwachtingen waar kan maken...