"Lindsay Lohan nu al bang voor 'Scary Movie 5'"

En een eerste teaser poster van het vijfde deel.

Enige tijd geleden meldde FilmTotaal dat Lindsay Lohan had getekend voor Scary Movie 5. Nu meldt onder meer New York Post dat Hollywoods enfant terrible een uitweg zoekt om niet deel te nemen aan de horror-parodie, aangezien ze in de film waarschijnlijk behoorlijk in de zeik wordt genomen.

De producenten van de film zeggen tegenover de media dat ze niet komt opdagen voor de repetities en dat ze heeft aangegeven dat ze ziek zou zijn. In haar contract zou staan dat ze bij ziekte onder de film uit zou kunnen. Lohan lijkt ook niet in te gaan op eventuele scriptaanpassingen. "En ook toen we met haar de knelpunten in het script wilden bespreken, gaf ze niet thuis", aldus een woordvoerder van de filmmaatschappij Dimension Films.

Hieronder zie je een vermoedelijk eerste poster van Scary Movie 5, die wordt geregisseerd door Malcolm Lee en David Zucker, bekend van de film Airplane en The Naked Gun films. Er zijn sowieso rollen voor Charlie Sheen en Ashley Tisdale (High School Musical). Het staat gepland voor een release op 19 april 2013.



NieuwsFilm

meest populair