FT steunt: trailer 'Quantum Zeno'

Een studentenfilm die volledig afhankelijk was van donaties van individuele filmliefhebbers.

Eind vorig jaar plaatsten we een promo voor een studentenfilm genaamd Quantum Zeno. De 55 minuten durende film werd gefinancierd door middel van Crowdfunding (via Cinecrowd). Dat wel zeggen dat individuele filmliefhebbers de film hebben kunnen steunen door een donatie. Hieronder vind je de trailer.

Liefdesverdriet kennen we allemaal wel, en allemaal hebben we wel eens van iemand te horen gekregen dat het niet het einde van de wereld is. Quantum Zeno speelt zich af in een wereld waarbij dat wel eens het geval zou kunnen zijn. Emoties worden vertaald in acties, dus als je woedend bent, kan het zomaar zijn dat je koffie begint te koken.

Als Melle's vriendin Veerle het uitmaakt, voelt dat voor hem als het einde van de wereld. Problematisch voor de rest van de wereld is dat die gevoelens wel eens werkelijkheid zouden kunnen worden. Een komeet stevent als gevolg van Melle's gevoelens namelijk af op de aarde. Aan de mensen van het Genootschap voor Emo-Wetenschappelijk Onderzoek om Melle van zijn liefdesverdriet af te helpen, maar hoe doe je dat eigenlijk?

Quantum Zeno trailer from Quantum Zeno on Vimeo.



NieuwsFilm

meest populair