DVD releases week 38

Met deze week o.a 'Men in Black 3', 'Hellraiser: Revelations' en 'Safe'.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Men in Black 3 (2012)


In Men in Black 3, zijn Agents J en K terug ... in de tijd. J heeft in zijn vijftien jaar bij Men in Black veel gezien, maar niks, zelfs geen aliens, verbaast hem zoveel als zijn ironische, terughoudende partner. Toch, als K´s leven en de toekomst van de planeet in gevaar zijn, reist Agent J terug in de tijd om dingen recht te zetten. J ontdenkt dat er geheimen aan het universum zijn die K hem nooit had verteld - geheimen die zichzelf onthullen wanneer hij samen werkt met de jonge Agent K om zijn partner, Men in Black en de toekomst van de mensen te redden.
Bekijk de afbeelding

Hellraiser: Revelations (2011)


Pinhead is terug in zijn kamer van zielloze lekkernijen. Hij dacht dat hij twee bereidwillige deelnemers had gevonden in Nico en Steven. Maar Nico wil er uit stappen en besluit dat een familielid van Steven als een goede ruilhandel kan fungeren.
Bekijk de afbeelding

Elektra Luxx (2010)


De zwangere pornoster Elektra Luxx (Carla Gugino) probeert te breken met haar oude leven en een nieuw bestaan op te bouwen als docent van sekslessen aan huisvrouwen. Maar wanneer een persoon uit haar verleden Elektra benadert voor een gunst, loopt er van alles verkeerd.
Bekijk de afbeelding

Gone (2012)


In Gone komt Jill (Seyfried) 's nachts terug van haar werk en ziet ze dat het bed van haar zus leeg is. Ze is ervan overtuigd dat de seriemoordenaar die haar twee jaar geleden (vergeefs) probeerde om te brengen nu terug is om zijn werk te voltooien. Als de politie Jill niet gelooft, besluit ze het heft in eigen handen te nemen en haar zus zelf terug te vinden.
Bekijk de afbeelding

Safe (2012)

Regie: Boaz Yakin

Safe gaat over een huursoldaat (Statham) die een jong Chinees meisje (Chan) beschermt. Dit meisje is namelijk in bezit van belangrijke informatie over massavernietigingswapens. Maffia uit China en Rusland hebben de jacht op haar ingezet, met als gevolg een heftige achtervolging door de States.
Bekijk de afbeelding

Salmon Fishing in the Yemen (2011)


Alfred Jones (Ewan McGregor) is een in visserij gespecialiseerde overheidswetenschapper, die de ogenschijnlijk onmogelijke taak krijgt om zalm te introduceren in de hooglanden van Jemen. Aangemoedigd door de opdrachtgever, een sympathieke Sjeik, en zijn charmante woordvoerster Harriet Chetwode - Talbot (Emily Blunt), wordt dit een project wat uiteindelijk niet alleen Jones zijn leven, maar ook de Britse politieke geschiedenis zal doen veranderen.
Bekijk de afbeelding

Terraferma (2011)


Terraferma vertelt het verhaal van een prachtig onbesmet Siciliaans eiland dat voornamelijk wordt bewoond door eenvoudige vissersfamilies. Tegen de achtergrond van het bergenlandschap met de haar omringende helblauwe zee, worstelt een Italiaanse familie, bestaande uit een oude eigenwijze visser, een vrouw die naar een beter leven elders snakt en haar zoon, een mooie jongeman die zijn morele kompas zoekt. Crialese maakte met Terraferma een gepassioneerd drama vol visuele hoogtepunten.
Bekijk de afbeelding

Oslo, August 31st (2011)


Geïnspireerd door de roman 'Le Feu Follet' door Pierre Drieu La Rochelle volgt de film 24 uur in het leven van een man die op zoek is naar een reden om verder te leven. Na het verlaten van een drugsontwenningskliniek gaat hij voor het eerst in het jaar terug naar Oslo. De eens veelbelovende Anders moet zijn verleden en mogelijke toekomst onder ogen komen wanneer hij oude vrienden, geliefden en familie ontmoet.
Bekijk de afbeelding

Weekend (2011)


Vol dromerige beelden vertelt regisseur Andrew Haigh het über-romantisch liefdesverhaal van een onenightstand die uitgroeit tot een verloren en meeslepend weekend. Over twee verliefde dertigers die besluiten zich onvoorwaardelijk voor elkaar in te zetten.
Bekijk de afbeelding

Les adieux à la reine (2012)


Machtswellust en verraad vieren hoogtij tijdens de laatste dagen van het hof van Louis XVI en Marie Antoinette. De Revolutie is onafwendbaar. Een van de voorlezers van Marie Antoinette, Sidonie, beleeft het allemaal vanaf de eerste rij. De eindeloze gangen echoën de hulpkreten van hongerige onderdanen. Wanneer het nieuws van de bestorming van de Bastille hen bereikt, worden de onderdanen bijzonder ongerust. De laatste uren van Versailles zijn geslagen. Het hof is stervende.
Bekijk de afbeelding

Elles (2011)


Anne, een succesvolle journaliste voor het tijdschrift ELLE, schrijft een artikel over studenten in Parijs die bijverdienen in de prostitutie. Twee jonge studentes die hun ervaringen willen delen, geven Anne een blik in een voor haar onbekende wereld. Het onderzoek naar de verbanden tussen geld, vrijheid, liefde en seks in deze ogenschijnlijk andere leefomgeving, legt langzaam maar zeker ook haar eigen verlangens bloot.
Bekijk de afbeelding

The Invader (2011)


Amadou, een sterke en charismatische Afrikaanse man, spoelt aan op een strand in Zuid-Europa. Het lot brengt hem naar Brussel, waar hij verstrikt raakt in de netten van mensenhandelaars die hem alle hoop ontnemen. Maar op een dag ontmoet hij Agnès, een ravissante en briljante zakenvrouw die zich aangetrokken voelt tot de charmante Amadou. Amadou beschouwt haar als zijn reddende engel en hij droomt meteen van een prachtige zorgeloze toekomst met haar. Helaas, die illusie wordt snel doorprikt. Agnès verbreekt elk contact met Amadou. Hij vervalt in destructief geweld en moet de strijd aanbinden met zijn eigen demonen.
Bekijk de afbeelding

The Tortured (2010)


Wanneer het enige kind van Craig en Elise ontvoerd en vermoord wordt door een pedofiel zijn ze uit op wraak. Ze krijgen de man te pakken, maar wat zijn vervolgens de bedoelingen van het stel?
Bekijk de afbeelding

Beverly Hills Chihuahua 3: Viva La Fiesta! (2012)


Papi en Chloe gaan samen met hun vijf speelse pups en hun eigenaren Rachel en Sam naar het chique Langham hotel, compleet met een luxe spa voor honden. Maar er ontstaat een probleem als Rosa, de kleinste telg, zich kleiner en minder bijzonder vindt dan ooit. Nu is het aan Papi om Rosa te helpen, en haar innerlijke kracht naar boven te krijgen. En die blijkt groter te zijn dan ze had kunnen dromen.
Bekijk de afbeelding

Bumblefuck, USA (2011)


Radeloos na de zelfmoord van haar homoseksuele vriend Matt, reist Alexa van Amsterdam naar het kleine, Amerikaanse stadje waar hij woonde, in de hoop achter de redenen te komen die hebben geleid tot zijn beslissing. Gewapend met een rugzak en haar videocamera is ze van plan om een film te maken over hoe het is om homo te zijn in Bumblefuck, USA. Tegen het eind van de warme zomer heeft ze een nieuwe, wel heel speciale vriendschap gesloten, is ze gebotst met anderen en heeft ze meer over zichzelf ontdekt dan ze zich ooit had kunnen voorstellen.



NieuwsFilm

meest populair