Alleen Lethal Weapon 5 mét Gibson

"Ik maak alleen een vijfde Lethal Weapon-film als Mel weer meedoet". Dit zegt regisseur Richard Donner, die ook de vorige vier actiefilms op zijn naam heeft staan. "Het ligt nu helemaal aan Mel of er nog een vijfde komt", vervolgt hij. "Zonder hem zal de film er nooit komen".

Donner zegt verder dat hij een fantastisch verhaal heeft verzonnen om de hele Lethal Weapon-serie met ere te 'begraven'. "Als ze een vijfde willen maken zonder Mel moeten ze dat vooral doen, maar niet met mij. Mel is Lethal Weapon".

De regisseur heeft nog geen script geschreven, maar heeft het verhaal helemaal in zijn hoofd zitten. "De vierde was niet makkelijk voor Mel om te doen, maar voor Lethal Weapon 5 denk ik dat ik een zeer interessante insteek heb gevonden. Nu maar kijken of Mel wil happen".

Wat Gibsons partner in de films, Danny Glover, van het idee voor een vijfde film denkt is niet bekend. Als regisseur maakt Mel Gibson momenteel in Amerika furore met zijn Jezus-film 'The Passion of the Christ'. In twee weken heeft zijn film al 223 miljoen dollar opgebracht. De film opent in Nederland op 1 april.



NieuwsFilm

meest populair