Johnny Depp niet in volgende Wes Anderson-film te zien

Anderson ontkracht zelf deze geruchten.

Eerder dit jaar had Wes Anderson een van de grootste hits van zijn carrière te pakken met Moonrise Kingdom. Pasgeleden heeft Anderson een nieuw project aangekondigd, dat onder de titel The Grand Budapest Hotel gemaakt zal worden. Enkele bronnen suggereerden toen dat Anderson een grote ster had weten te strikken voor zijn film, Johnny Depp. Dat blijkt nu niet waar te zijn.

Tijdens een interview met The Huffington Post, vertelde hij dat Depp niet in zijn volgende film te zien zal zijn. Hij blijkt wel graag met Depp te willen samenwerken, maar hij zal niet in zijn volgende film te zien zijn.

"You know, the Internet has a way of announcing things on its own [laughs]. You will find that even though I'm very aware of the cast that has been announced on its own devices, you'll never find me saying who's in the movie. Or, as far as I know, anybody else. I really don't know where it all comes from. In fact, Johnny is somebody who I would love to work with at some point, but he's not going to be in this movie. But I actually have not put the cast out -- I have not announced the cast. We have quite a great cast."

Een van de weinige mensen van wie bekend is dat hij zeker in de film te zien zal zijn, ondanks de voorzichtigheid van Anderson, is Bill Murray. Hij maakte dat nieuws zelf bekend op het Toronto International Film Festival. Verder is er ook nog het gerucht dat Angela Lansbury een rol zal spelen in de film.

The Grand Budapest Hotel is vanaf 26 december 2014 in de bioscopen te zien.



NieuwsFilm

meest populair