Natalie Portman in beeld voor Jackie Kennedy Onassis biopic 'Jackie'

Hierdoor zou Darren Aronofsky weer terug kunnen keren.

De titelrol in de biopic Jackie lijkt naar actrice Natalie Portman te gaan. Volgens Deadline is zij in gesprek met Fox Searchlight om de rol van Jackie Kennedy Onassis te spelen. De biopic zoomt in op het leven van Onassis na de moord van John F. Kennedy, haar man en oud-president van Noord-Amerika.

Eerder was de rol toebedeeld aan Rachel Weisz en de regie in handen van Weiszs man Darren Aronofsky. Nadat hun huwelijk op de klippen liep, zeiden beide de biopic vaarwel. Tot op heden is er nog geen regisseur voor het project gevonden, maar door de mogelijke aanstelling van Portman zou Aronofsky zomaar eens terug kunnen keren. Beide werkten namelijk succesvol samen aan Black Swan (2010).

Jackie Kennedy Onassis blijft tot op de dag van vandaag een voorbeeld voor een hele generatie vrouwen. Ze was aantrekkelijk, altijd goed gekleed, charmant, verstandig en gecultiveerd. Haar tragische geschiedenis draagt ongetwijfeld bij tot de mythe die er nu rond haar persoon hangt. Ze overleed op 19 mei 1994. Onassis



NieuwsFilm

meest populair