Seth MacFarlane wordt gastheer 85e Academy Awards

De komiek achter Family Guy en Ted volgt Billy Crystal op.

Seth MacFarlane wordt de gastheer van de 85e Academy Awards, die op 24 februari 2013 worden uitgereikt in het Dolby Theatre in het Hollywood & Highland Center. Dit werd bekend gemaakt door de producenten Craig Zadan en Neil Meron. MacFarlane volgt namen op als Billy Crystal, Hugh Jackman, Steve Martin en Whoopi Goldberg.

Hieronder de reactie van MacFarlane. Als eerste zijn officiële reactie en als tweede een video waarin hij het nieuws bekend maakt in aanwezigheid van zijn vader: "It's truly an overwhelming privilege to be asked to host the Oscars. My thoughts upon hearing the news were, one, I will do my utmost to live up to the high standards set forth by my predecessors; and two, I hope they don't find out I hosted the Charlie Sheen Roast."

Entertainer MacFarlane boekt op dit moment grote successen met de komedie Ted, die hij onder meer regisseerde. Het scoorde ondertussen als zo'n $434 miljoen aan de wereldwijde box office en is hiermee na The Hangover films de financieel succesvolste R rated komedie ooit. Uiteraard is hij ook bekend van de animatieserie Family Guy, waarvan het elfde seizoen onlangs is gestart op de Amerikaanse tv-zender FOX.

NieuwsFilm

meest populair