DVD releases week 40

Met deze week o.a 'Prometheus en 'The Dictator'.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Prometheus (2012)


Prometheus volgt een team archeologen die op Aarde aanwijzingen vinden voor de oorsprong van de mens. Die tekens wijzen naar de duistere uithoeken van het universum, waar ze een angstaanjagende strijd aan moeten gaan om de mensheid te redden.
Bekijk de afbeelding

The Courier (2011)


The Courier gaat over een een specialist die ingehuurd wordt om een mysterieuze koffer af te leveren bij een gevaarlijke huurmoordenaar uit de onderwereld.
Bekijk de afbeelding

The Dictator (2012)


Sacha Baron Cohen speelt Aladdin, een rijke en meedogenloze dictator die gegijzeld wordt. Hij wordt vervangen door een naïeve geitenherder, die als twee druppels water op hem lijkt. Met de hulp van Zoey, een mooie vrijgevige eigenaresse van een Zen Shop, probeert Aladdin zijn macht terug te krijgen. Hij moet koste wat het kost voorkomen dat zijn land in verkeerde handen valt.
Bekijk de afbeelding

38 témoins (2012)


Een brute moord in Le Havre. 38 mensen zijn getuige geweest, maar zeggen niets gezien of gehoord te hebben. Een beklemmende, ontroerende en mooi gedraaide film met een sterke cast, onder wie Yvan Attal, Sophie Quinton en Nicole Garcia. Belvaux laat scherp zien wat angst en schaamte doen met een mens.
Bekijk de afbeelding

La Délicatesse (2011)


Van Nathalies perfecte leven blijft niets dan puin over als haar man onverwachts komt te overlijden. Voor een nieuwe liefde is voorlopig geen ruimte, wel voor een carrière. En dus stopt Nathalie al haar energie in haar werk. Maar ook al zoek je er niet naar, soms weet de liefde jou te vinden. In haar collega Markus, een sullige Zweed met humor en een groot hart, ziet ze een schoonheid die een ander niet zo snel zou zien.



NieuwsFilm

meest populair