The Cinderella Man uitgesteld

De film 'The Cinderella Man', met Russell Crowe en Renee Zellweger in de hoofdrollen, is door distributeur Universal uitgesteld tot maart volgend jaar. Dit omdat de streefdatum van 17 december niet gehaald kan worden. Dit betekent ook meteen dat de film niet mee kan doen aan de felbegeerde Oscarrace dit jaar.

De door Ron Howard geregisseerde film heeft sinds de opnames al met verschillende problemen te maken gekregen. 'Cinderella' vertelt het waargebeurde verhaal van bokser Jim Braddock, die in de depressiejaren een overwinning boekte op de toenmalige kampioen zwaargewicht. Voor de film had Crowe dan ook een intensief trainingsprogramma gevolgd om de boksscènes zo geloofwaardig mogelijk over te laten komen.

Het noodlot sloeg toe toen een maand geleden tijdens het filmen zijn schouder uit de kom vloog en de productie meteen moest worden stopgezet. Crowe is op dit moment van zijn blessure aan het revalideren en de productie werd uitgesteld tot 19 april. Dat is echter te laat om de release van december te halen. Daarom komt de film nu pas op 18 maart 2005 uit.



NieuwsFilm

meest populair