Katee Sackhoff is de tweede 'Female Expendable'

Ze voegt zich daarmee bij Gina Carano.

Er heeft zich nu al een tweede vrouw bij de cast van de vrouwelijke versie van The Expendables gevoegd. Enige tijd geleden tekende actrice Gina Carano nog voor het project, en nu voegt Katee Sackhoff zich bij haar. Sackhoff is vooral bekend geworden met haar rol in de science fictionserie Battlestar Galactica.

Het scenario van The Female Expendables, zoals het project op dit moment heet, wordt gemaakt door Dutch Southern. Verder wordt de productie gedaan door het productiehuis van Adi Shankar, 1984 Private Defense Contractors.

Shankar had het volgende te zeggen over de casting van Sackhoff. “If you spend five minutes with Katee it becomes blatantly obvious that she would pwn (sic) most male action stars.”

Andere dames die genoemd worden voor het project zijn Michelle Rodriguez en Milla Jovovich. Van Rodriguez weten we dat ze het project niet zag zitten, omdat ze van mening is niet genoeg actiefilms gemaakt te hebben. Maar, wie weet kan men haar overhalen voor de film die in de loop van 2015 in de bioscopen moet verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair