Beyoncé verlaat 'A Star is Born'

Flinke tegenslag en wederom uitstel voor Clint Eastwoods musical.

Echt voor de wind gaat het niet met Clint Eastwoods film A Star is Born. Zangeres en actrice Beyoncé Knowles heeft het project nu definitief vaarwel gezegd, nadat haar zwangerschap de opnames al behoorlijk vertraagde. Ze moest de rol gaan spelen van het personage Esther. Tegenover ComingSoon.net zei Eastwood onlangs al dat het nog wel even ging duren voordat de remake weer opgepakt zou gaan worden: "[That's] a project that we're going to do down the line. It's six months away." Nu meldt Variety dat Warner Bros. zoekt naar zowel een mannelijke als vrouwelijke hoofdrolspeler.

Volgens de geruchten zou Esperanza Spalding hoog op het verlanglijstje staan. Warner zou echter eerst op zoek gaan naar een acteur die gestalte moet gaan geven aan het personage Norman. In 1937, 154 en 1976 verschenen al eerder A Star is Born films.

Ook Tom Cruise werd enige tijd terug in verband gebracht met de musical remake. De film staat gepland voor 2013, al lijkt 2014 een realistischer verschijningsjaar.

A Star is Born? Hieronder de trailer van de versie uit 1976 met Barbra Streisand en Kris Kristofferson in de hoofdrollen:



NieuwsFilm

meest populair