Shailene Woodley speelt Mary Jane Watson in 'The Amazing Spider-Man 2'

Ook Harry Osborn wordt gecast en de villain moet Electro worden.

Actrice Shailene Woodley (The Descendants, 2011) is volgens Variety gecast voor de rol van Mary Jane Watson in Marc Webbs The Amazing Spider-Man 2. Volgens de betrouwbare website zoekt de Sony Pictures nu naar een acteur die de rol moet gaan spelen van Harry Osborn. Hier wordt nog even aan toegevoegd dat de voornaamste villain Electro mogelijk wordt.

Mary Jane zagen we uiteraard al in de Spider-Man trilogie van Sam Raimi. De rol werd toen vervuld door Kirsten Dunst. In de strips trouwen Peter Parker en Mary Jane uiteindelijk. Ook Harry Osborn zagen in Raimi's films. Acteur James Franco gaf toen de invulling. Harry Osborn is de zoon van Norman Osborn en groeit uiteindelijk uit tot de tweede Green Goblin.

Mocht de villain Electro de villain worden dan wordt het zijn speelfilmdebuut. Volgens de geruchten zou het mysterieuze figuur, gespeeld door Michael Massee, dat verschijnt tijdens de "end credits" van de film Electro zijn. In de comics dook de villain voor het eerst op in "The Amazing Spider-Man" #9 (1964). Zij alter ego luistert naar de naam Max Dillon en met zijn superkracht kan hij elektriciteit beheersen.

Tot op heden is alleen van Andrew Garfield bekend dat hij terugkeert voor TASM2. Het vermoeden is dat ook Emma Stone wederom acte de présence geeft als Gwen Stacy.

Hieronder een clip uit The Descendants (2011), waarin Shailene Woodley een belangrijke rol speelde:



NieuwsFilm

meest populair