Video

Trailer 'The Impossible'

De Tsunami uit 2004 door de ogen van Ewan McGregor en Naomi Watts.

door Bram de Groot op 13.10.2012 om 20:31 in Video
Hieronder vind je een nieuwe trailer van The Impossible van regisseur Juan Antonio Bayona (The Orphanage). De film zoomt in op de alles verwoestende zeebeving in de Indische Oceaan, die op 26 december 2004 het leven kostte aan 230.000 mensen, waaronder ook veel toeristen. De catastrofe wordt gezien als één van de ergste natuurrampen in de recente geschiedenis.

The Impossible gaat over Henry (Ewan McGregor), Maria (Naomi Watts) en hun drie zoons die op vakantie zijn in Thailand, waar ze worden overvallen door de angstaanjagende tsunami. De familie wordt uit elkaar gerukt en ze doen er alles aan om elkaar weer te vinden.

De film komt in Nederland op 17 januari 2013 uit.


10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Zieter deftig gemaakt uit... Alleen waarom moet het verhaal nu gaan over een britse touristen familie.?? Waarom geen verhaal van mensen die daar eigenlijk wonen en leven.

Aan de andere kant zal dit filmpje veel geld gekost hebben en wil men veel volk lokken om er nog wat aan te verdienen en dan is de keuze voor britse bekende acteurs snel gemaakt... Maar zal het zeker eens bekijken. Vond de vorige trailer wel beter ondanks het spoiler einde.

Aston

Avatar

Banned "Zieter deftig gemaakt uit... Alleen waarom moet het verhaal nu gaan over een britse touristen familie.?? Waarom geen verhaal van mensen die daar eigenlijk wonen en leven."

Dan moet je eigenlijk ook acteurs inhuren die er vandaan komen en de taal spreken. (Tenzij het toevallig een Britse familie is die er woont maar die kans is kleiner dan dat het toeristen zijn, het is immers een toeristenoord) Amerikanen houden niet van buitenlandstalige films want ze zijn te lui om ondertiteling te lezen.

Straka

Avatar

Banned "Zieter deftig gemaakt uit... Alleen waarom moet het verhaal nu gaan over een britse touristen familie.?? Waarom geen verhaal van mensen die daar eigenlijk wonen en leven.

Aan de andere kant zal dit filmpje veel geld gekost hebben en wil men veel volk lokken om er nog wat aan te verdienen en dan is de keuze voor britse bekende acteurs snel gemaakt... Maar zal het zeker eens bekijken. Vond de vorige trailer wel beter ondanks het spoiler einde."

Het is een Spaanse productie, dus een Spaans gezin had het meest logisch geweest. Het is dus duidelijk dat men op een brede internationale markt richt en daardoor is de Britse insteek inderdaad verklaarbaar. Het is wel jammer dat de lokale bevolking niet een prominentere rol heeft kunnen krijgen in de film. Wat overblijft is een degelijk gemaakte rampenfilm die wel wat meer scherpe randjes in het script had kunnen gebruiken; ondanks dat het een grotendeels Europese productie bereft is het geheel wel heel erg "Hollywood" in zijn afronding.

Moviemagic

Avatar

Het ziet eruit als een woensdagavond TV-film.

Arteron

Avatar

Ik kan nou niet zeggen dat de Tsunami zo indrukwekkend uit ziet... Eerder een iewat groot uitgevallen golf...

Banned

Avatar

Arteron "Ik kan nou niet zeggen dat de Tsunami zo indrukwekkend uit ziet... Eerder een iewat groot uitgevallen golf..."


Dat was het ook. Ik denk en hoop niet dat deze film spectaculaire beelden wil brengen... Zou nogal misplaatst zijn.

Straka

Avatar

Arteron "Ik kan nou niet zeggen dat de Tsunami zo indrukwekkend uit ziet... Eerder een iewat groot uitgevallen golf..."

Een groot uitgevallen golf is natuurlijk ook wat een tsunami is. Wanneer je beelden ziet van de tsunami, kun je vast nog wel terugvinden op youtube, dan kun je zien dat special effects gewoon goed zijn gedaan.

Arteron

Avatar

Straka "Een groot uitgevallen golf is natuurlijk ook wat een tsunami is. Wanneer je beelden ziet van de tsunami, kun je vast nog wel terugvinden op youtube, dan kun je zien dat special effects gewoon goed zijn gedaan."


Nee dat snap ik. Ik heb ook niks over de special effects aan te merken. Maar ik heb het idee dat de impact niet zo groot is... Ze blijven gewoon staan, worden overspoeld en komen vrij goed weer boven water...

Straka

Avatar

Dat is dan een vertekend beeld dat wordt gegeven door de trailer, want dat is zeker niet hoe het in de film te zien is.

HighVolt

Avatar

Ziet er goed uit. een vriend van mij heeft deze tsunami zelf ook meegemaakt

NieuwsFilm

meest populair