Algemeen

Vijf personageposters 'Gangster Squad'

Emma Stone, Sean Penn, Ryan Gosling, Josh Brolin, Nick Nolte, Anthony Mackie en Giovanni Ribisi.

door Bram de Groot op 15.10.2012 om 09:48 in Algemeen
Hieronder zie je vijf personageposters van de film Gangster Squad van regisseur Ruben Fleischer (Zombieland, 2009 en 30 Minutes or Less, 2011). De film werd naar aanleiding van het schietdrama in Aurora een flink aantal maanden uitgesteld, maar begin januari verschijnt het dan eindelijk in de bioscoop. Op de onderstaande posters staan achtereenvolgend de sterren Emma Stone, Sean Penn, Ryan Gosling, Josh Brolin, met op de achtergrond Nick Nolte. Op de vijfde poster staan Anthony Mackie en Giovanni Ribisi.

Muisklik voor een vergrotingDe misdaadfilm, die gebaseerd is op een reeks artikelen in de LA Times van Paul Lieberman, draait rond een groep politieagenten in de Amerikaanse stad Los Angeles die het opnemen tegen de beroemde gangster Mickey Cohen (Penn). Vanaf 10 januari in de Nederlandse bioscoop. Hieronder de nieuwste trailer:


6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Vind ze allemaal sfeer vol. Jammer dat die bioscoop scènes vervagen is door die chinatown scène. Ziet er minder spectaculair uit...

SilentF0rce

Avatar

Lijkt me een erg leuke film! Ik gok dat ze een weekje op 1 staan en dan worden verstoten door Django Unchaigned die een week later uitkomt.

Dukat

Avatar

Banned "Vind ze allemaal sfeer vol. Jammer dat die bioscoop scènes vervagen is door die chinatown scène. Ziet er minder spectaculair uit..."


OT: je vroeg wat de 4e film van Tinkerbell was op DVD (die ik in Free Recordshop zag), aangezien filmtotaal de huidige film in de bioscoop nr. 5 noemt. Die DVD heet "Tinkerbel en het Elvenspelen").

Briana11

Avatar

Alleen vanwege Emma Stone en Ryan Gosling denk ik dat ik deze film wel ga kijken op DVD ofzo, eerst de recensies maar afwachten

MistAh

Avatar

Ik ga hem wel kijken. Ik vond de trailer prachtig en de cast is briljant.

En Emma op de eerste poster; wat een prachtige vrouw.

Bane1

Avatar

Emma Stone. :W
Deze film lijkt mij echt geweldig kan niet wachten totdat hij uitkomt.

NieuwsFilm