Gruwelijke traileromschrijving 'World War Z'

Dit zijn zombies die je liever niet tegenkomt.

Tijdens een preview evenement van Paramount Pictures werden de eerste beelden van World War Z getoond en schijnbaar zijn die erg goed bevallen. De trailer kunnen we niet laten zien, maar we hebben wel een omschrijving van de beelden.

De trailer begint met hoofdrolspeler Brad Pitt, die met zijn familie in een auto zit. Ze spelen een spelletje, tot een agent plotseling in paniek op hun raam slaat. De agent smeekt Pitt om in zijn voertuig te blijven en wordt omver gereden door een bus. Een explosie vindt plaats en plotseling rent iedereen weg. De chaos is groot. Helaas waren er geen duidelijke beelden van de zombies, maar wel van de gevolgen. De mensen lijken zo bang en zo erg gehaast om weg te komen dat deze zombies schijnbaar kunnen rennen. Dat in tegenstelling tot een veel voorkomend fenomeen dat zombies meteen oninteressant maakt: ze kunnen niet rennen.

Hieronder de volledige oorspronkelijke omschrijving van de trailer.



Het ging lange tijd niet goed met de film. Zo werd er een inval gedaan in een opslagloods van de productie, en werd besloten tot maar liefst zeven weken aan heropnames. Daartoe werd het scenario flink onder handen genomen door Damon Lindelof. Dat er een trailer werd vertoond is natuurlijk een goed teken. De studio lijkt er vertrouwen in te hebben en als we de omschrijving zo lezen, moet het wel wat worden.

Wat denken jullie? Kan de film wat worden of hebben jullie er nog steeds geen vertrouwen in?



NieuwsFilm

meest populair