'Jack the Giant Killer' wordt een 'Slayer'

Nieuwe titel voor Bryan Singers 3D avonturen-/fantasyfilm.

Eigenlijk had Bryan Singers Jack the Giant Killer binnenkort op Blu-Ray moeten verschijnen, aangezien het oorspronkelijk stond gepland voor een bioscooprelease in juni 2012. Het was de film met o.a. Nicholas Hoult, Stanley Tucci, Ian McShane, John Kassir, Bill Nighy, Eleanor Tomlinson en Ewan McGregor echter niet gegund. Het werd namelijk met bijna een jaar uitgesteld naar maart 2013. Nu is ook de titel aangepast van Jack the Giant Killer naar Jack the Giant Slayer. Waarschijnlijk omdat dit beter aanslaat bij het "familiepubliek".

De 3D avonturen-/fantasyfilm werd in de States ook vervroegd van 22 maart naar 1 maart 2013. Grote kans dat de huidige Nederlandse releasedatum van 21 maart ook wordt aangepast met een paar weken. Hieronder de trailer van Jack the Giant Slayer, nog met de oude titel:


In Jack the Giant Killer, een volwassen versie van het bekende Sjaak en de Bonenstaak sprookje, wordt een prinses gekidnapt, waardoor de langdurige vrede tussen mensen en reuzen op de helling komt te staan. Een jonge boer mag een gevaarlijke expeditie naar het koninkrijk der reuzen leiden om de prinses te bevrijden.

NieuwsFilm

meest populair