Opnames 'Ghostbusters 3' pas in herfst 2013

De film moet nog altijd in 2014 uitkomen.

Jim Pedd 1 November 2012 09:45 in Algemeen
The Hollywood Reporter schrijft in een nieuw bericht dat de opnames van Ghostbusters III pas in de herfst van 2013 zullen beginnen. In eerste instantie was het de bedoeling dat die volgende zomer al plaats zouden vinden, maar nu blijkt dat dit niet gehaald zal worden. Zelfs de herfst van 2013 is een schatting gebaseerd op de meest optimistische verwachtingen. Dat komt omdat Men in Black 3-schrijver Etan Cohen nog altijd bezig is met het scenario.

Eerder was er nog een bericht dat Ivan Reitman wederom de regie op zich zou nemen. Verder vertelde Dan Aykroyd meer over het plot van de film. Dit zou zijn personage en dat van Harold Ramis volgen, in hun zoektocht naar een nieuwe generatie ghostbusters.

Ray (het personage van Aykroyd), kan nog maar met één oog zien en is niet langer in staat om in de Cadillac te rijden. Hij heeft verder een slechte knie en kan de pakken niet meer dragen. Egon (Ramis) is verder te dik geworden om in het harnas te klimmen, en dus beginnen de twee de zoektocht naar een nieuwe generatie ghostbusters.

Als de opnames in de herfst van 2013 beginnen, is het nog altijd mogelijk om de film uit te brengen in 2014, het jaar dat het dertigjarig bestaan van de franchise gevierd wordt.


8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pete_027

Avatar

Hoop dat de film uiteindelijk niet gemaakt wordt en anders krijgen we zoiets als The A-Team.

McGraig

Avatar

Daar hebben we het Cameronsyndroom weer. Veel poeha over iets wat nooit gaat gebeuren. Een soort Meg van Jan de Bont

Decepticon

Avatar

Pete_027 "Hoop dat de film uiteindelijk niet gemaakt wordt en anders krijgen we zoiets als The A-Team."
Ik hoop eigenlijk ook dat de film niet gemaakt wordt, maar een vergelijking met The A-Team slaat nergens op en is imo volledig onterecht. Want die film is vele malen beter dan de tv-serie. En dat zegt iemand die is opgegroeid is met en altijd fan is gebleven van de serie.

blijfaandegang

Avatar

Ik als een echte Ghostbusters fan zeg: laat maar komen!
Na de films, cartoons en games ben ik wel toe aan wat nieuws. Of het nou zuigt of niet. Het is Ghostbuster! Fuck yea!

Angelater

Avatar

Een nieuwe generatie :N Ik weet het niet; hangt van de jongere personages af die ze erin willen proppen. Maar van mij hoeft het niet.

Pete_027

Avatar

Decepticon "Ik hoop eigenlijk ook dat de film niet gemaakt wordt, maar een vergelijking met The A-Team slaat nergens op en is imo volledig onterecht. Want die film is vele malen beter dan de tv-serie. En dat zegt iemand die is opgegroeid is met en altijd fan is gebleven van de serie."


Niet te vergelijken:? Een oude serie/film opnieuw maken met een jongere cast voor de nieuwe generatie.

Ik heb The A-Team links laten liggen hou het liever bij serie. Jeugdsentiment:P

Vleeshaak

Avatar

Geen Bill Murray, kansloos.

Remco

Avatar

Is dat het verhaal waar ze voor gaan ? klinkt niet echt veelbelovend zeker als je weet dat er zoveel scripts geweest zijn.

NieuwsFilm

meest populair