Opnames 'Ghostbusters 3' pas in herfst 2013

De film moet nog altijd in 2014 uitkomen.


The Hollywood Reporter schrijft in een nieuw bericht dat de opnames van Ghostbusters III pas in de herfst van 2013 zullen beginnen. In eerste instantie was het de bedoeling dat die volgende zomer al plaats zouden vinden, maar nu blijkt dat dit niet gehaald zal worden. Zelfs de herfst van 2013 is een schatting gebaseerd op de meest optimistische verwachtingen. Dat komt omdat Men in Black 3-schrijver Etan Cohen nog altijd bezig is met het scenario.

Eerder was er nog een bericht dat Ivan Reitman wederom de regie op zich zou nemen. Verder vertelde Dan Aykroyd meer over het plot van de film. Dit zou zijn personage en dat van Harold Ramis volgen, in hun zoektocht naar een nieuwe generatie ghostbusters.

Ray (het personage van Aykroyd), kan nog maar met één oog zien en is niet langer in staat om in de Cadillac te rijden. Hij heeft verder een slechte knie en kan de pakken niet meer dragen. Egon (Ramis) is verder te dik geworden om in het harnas te klimmen, en dus beginnen de twee de zoektocht naar een nieuwe generatie ghostbusters.

Als de opnames in de herfst van 2013 beginnen, is het nog altijd mogelijk om de film uit te brengen in 2014, het jaar dat het dertigjarig bestaan van de franchise gevierd wordt.


NieuwsFilm