Meer bekend over plot 'The Twilight Zone'

Populaire elementen uit de serie komen naar het witte doek.

Er wordt al enkele jaren gewerkt aan de nieuwe The Twilight Zone-film. Verschillende scenaristen zijn al voorbij gekomen, er werden zelfs al regisseurs benoemd, maar nooit hoorden we waar het plot daadwerkelijk over zou gaan. Het enige dat we te horen kregen was dat de film elementen van de TV-serie zou bevatten, en verder wisten we vrijwel niets. Nu is daar verandering in gekomen.

Vulture schrijft in het artikel dat het verhaal gaat over een testpiloot die de snelheid van het licht breekt. Als hij zijn toestel veilig op Aarde landt, komt hij erachter dat hij enigszins te laat is voor het avondeten: maar liefst 96 jaar te laat. Het lijkt er dus op dat zowel ruimtereizen als tijdreizen in de film te zien zullen zijn; beiden zeer populaire elementen uit de televisieserie.

Rod Serlings serie was maar vijf seizoenen te zien op CBS (beginnende in 1959). Ondanks die vijf seizoenen bleef de serie populair, en werden er in de jaren ’80 verschillende afleveringen opnieuw gemaakt. Datzelfde gebeurde ook in 2002 en 2003. Verder kwamen er veel boeken, strips, spellen en een geflopte film uit 1983.

De ontwikkeling van de film begon in 2007, toen Rand Ravich werd ingehuurd om voor een scenario te zorgen. Sindsdien hebben Jason Rothenberg, Anthony Peckham en Joby Harold het scenario onder handen genomen en werd Matt Reeves aan het project verbonden als regisseur, maar hij besloot te stoppen. Op dit moment wordt er nog altijd gezocht naar een vervanger.



NieuwsFilm

meest populair