Dwayne Johnson in 'Hercules'

Regisseur Brett Ratner heeft zijn Hercules.

Acteur en spierbundel Dwayne Johnson heeft getekend voor de rol van Hercules in de film Hercules van regisseur Brett Ratner, bekend van Tower Heist (2011) en X-Men: The Last Stand (2006). Dit werd bekend gemaakt door Deadline. De film wordt een co-productie van MGM en Paramount Pictures. Eerder dit jaar gingen al de geruchten dat The Rock voor de rol zou gaan kiezen.

De actiefilm wordt gebaseerd op de Hercules comics van Radical Publishing, die is opgedeeld over twee series "The Thracian Wars" en "The Knives of Kush." Deze strips werden geschreven door Steve Moore en de tekeningen kwamen uit de penseel van Cris Bolsin.

Het verhaal volgt Hercules als hij samen met zijn zes oorlogskompanen opgeroepen wordt door de koning van Thracië, om diens leger om te vormen tot een bloeddorstige, meedogenloze moordmachine. De zoon van Zeus besluit toe te geven aan de lokroep van oorlog en goud, maar in Thracië vindt hij alleen oorlog, moord, deceptie en opoffering, waardoor Hercules erachter komt hoever hij van zijn vaders gratie verwijderd is en wat hij moet doen om deze terug te winnen.



NieuwsFilm

meest populair