Algemeen

Drie namen genoemd voor Harry Osborn

Brady Corbet, Dane DeHaan en Alden Ehrenreich worden genoemd voor The Amazing Spider-Man 2.

door Jim Pedd op 15.11.2012 om 14:06 in AlgemeenHet lijstje met mogelijke acteurs voor de rol van Harry Osborn in The Amazing Spider-Man 2 wordt langzaam langer. Toen net bekend werd gemaakt dat het personage waarschijnlijk in de film te zien zou zijn, werd Damian Lewis genoemd voor de rol. Nu kan nog een drietal acteurs aan dat lijstje toegevoegd worden.

Dit zijn Brady Corbet, Dane DeHaan en Alden Ehrenreich. Zij worden genoemd omdat de filmmakers zich volgens de laatste berichten een duistere variant op het personage voorstellen. Hij zit al op de universiteit en raakt bevriend met Peter Parker. Het zou dus ook goed kunnen dat hij ouder is dan Peter, tenzij hij in de tweede film ook naar de universiteit gaat.

Aangezien de ontwikkelingen nog altijd vorderen, kan het goed zijn dat er een andere acteur overwogen wordt.

Het is nog niet bekend waar de film precies over zal gaan. Volgens de laatste berichten zullen de tweede en derde film een klassieke verhaallijn uit de comics volgen. Welke verhaallijn dat is, werd niet bekend gemaakt. Fans speculeerden direct na de bekendmaking hiervan dat de Green Goblin ook in deze rebootserie te zien is. Of dat zo zal zijn merken we snel genoeg.

Er wordt al een cast verzameld voor de film, waarvan de opnames komende februari moeten beginnen. The Amazing Spider-Man 2 moet vanaf 24 april 2014 in de bioscopen te zien zijn.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

krisiz

Avatar

Ben benieuwd... Als het maar geen power ranger Goblin wordt.

JamesBond

Avatar

Ik ken ze alle 3 niet ;)

B@chelor

Avatar

JamesBond "Ik ken ze alle 3 niet ;)"

Chronicle is een aardige film. Daar speelt Dane DeHaan in.

jaime91

Avatar

Zolang ze Guy Pearce maar regelen voor de rol van Norman Osborn.

Bane1

Avatar

jaime91 "Zolang ze Guy Pearce maar regelen voor de rol van Norman Osborn."


Ik hoop van ook. Maar aan de andere kant denk ik niet dat het zal komen. Want als de geruchten waar zijn. (Daarmee bedoel ik dat Spiderman in de Avengers 2 komt. Dan kan hij dat niet spelen, want hij speelt al Iron Man 3 als Aldrich Killian.) Tjaa.... aan de ene kant wil ik wel dat Guy Haary Osborn speelt. Maar aan de andere kant ook weer niet.Want als hij komt dan weet je gelijk dat Spidey niet zal komen in de Avengers. Maar ik hoop dat Spidey de Avengers 2 haalt en dat Disney en Sony niet moelijk gaan doen voor de auteursrechten.

Decepticon

Avatar

Bane1 "Want als de geruchten waar zijn. (Daarmee bedoel ik dat Spiderman in de Avengers 2 komt."
Daar geloof ik helemaal niet in!!
Ik vond het een gaaf gegeven/gerucht, dat ze zeiden dat de Oscorp Tower in The Avengers had gezeten als ze die grafisch op tijd af hadden gekregen, maar ik geloof er tot nu toe totaal niet in dat Spider-Man The Avengers 2 haalt.

Maar voor Harry Osborn, dit zie ik Dane DeHaan echt wel doen, lijkt mij een hele goede keuze.

Costigan

Avatar

Bane1 "Ik hoop van ook. Maar aan de andere kant denk ik niet dat het zal komen. Want als de geruchten waar zijn. (Daarmee bedoel ik dat Spiderman in de Avengers 2 komt. Dan kan hij dat niet spelen, want hij speelt al Iron Man 3 als Aldrich Killian.) Tjaa.... aan de ene kant wil ik wel dat Guy Haary Osborn speelt. Maar aan de andere kant ook weer niet.Want als hij komt dan weet je gelijk dat Spidey niet zal komen in de Avengers. Maar ik hoop dat Spidey de Avengers 2 haalt en dat Disney en Sony niet moelijk gaan doen voor de auteursrechten."


Spider-Man komt niet in The Avengers 2 hoor.

Angelater

Avatar

Costigan "Spider-Man komt niet in The Avengers 2 hoor."


En toch waren er al gesprekken tussen Marvel en Sony, een tijdje geleden, ver op de achtergrond over dit onderwerp. Maar ik zie het zelf niet gebeuren. Misschien als een cameotje zou het leuk zijn; maar de Spider-Man van de reboot-serie zou mij niet zoveel interesseren.

benjamin

Avatar

B@chelor "Chronicle is een aardige film. Daar speelt Dane DeHaan in."


Heb hem al in Lawless en Chronicle gezien en hij kan zeker acteren. Mag van mij een kans krijgen.

Steenvoorden

Avatar

Als ze micheal Nasser maar gebruiken voor Norman Osborn/Green Goblin.

NieuwsFilm

meest populair