Drie namen genoemd voor Harry Osborn

Brady Corbet, Dane DeHaan en Alden Ehrenreich worden genoemd voor The Amazing Spider-Man 2.



Het lijstje met mogelijke acteurs voor de rol van Harry Osborn in The Amazing Spider-Man 2 wordt langzaam langer. Toen net bekend werd gemaakt dat het personage waarschijnlijk in de film te zien zou zijn, werd Damian Lewis genoemd voor de rol. Nu kan nog een drietal acteurs aan dat lijstje toegevoegd worden.

Dit zijn Brady Corbet, Dane DeHaan en Alden Ehrenreich. Zij worden genoemd omdat de filmmakers zich volgens de laatste berichten een duistere variant op het personage voorstellen. Hij zit al op de universiteit en raakt bevriend met Peter Parker. Het zou dus ook goed kunnen dat hij ouder is dan Peter, tenzij hij in de tweede film ook naar de universiteit gaat.

Aangezien de ontwikkelingen nog altijd vorderen, kan het goed zijn dat er een andere acteur overwogen wordt.

Het is nog niet bekend waar de film precies over zal gaan. Volgens de laatste berichten zullen de tweede en derde film een klassieke verhaallijn uit de comics volgen. Welke verhaallijn dat is, werd niet bekend gemaakt. Fans speculeerden direct na de bekendmaking hiervan dat de Green Goblin ook in deze rebootserie te zien is. Of dat zo zal zijn merken we snel genoeg.

Er wordt al een cast verzameld voor de film, waarvan de opnames komende februari moeten beginnen. The Amazing Spider-Man 2 moet vanaf 24 april 2014 in de bioscopen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair