Première 'Alles is Famillie' groots aangepakt

Rode loper première in 57 Nederlandse bioscopen.

Op maandag 19 november gaat de Nederlandse speelfilm Alles is Familie in première. En dit wordt groots aangepakt. Door een live verbinding met het Amsterdamse DeLaMar theater kan de liefhebber de première in een van 57 andere bioscopen volgen. Er wordt op circa 15.000 mensen gerekend die deze unieke gebeurtenis mee willen gaan maken.

In de film van regisseur Joram Lürsen zijn rollen weggelegd voor Carice van Houten, Thijs Römer, Martine Bijl, Michiel Romeyn, Remko Vrijdag, Kees van Kooten, Chris Zegers, Willeke Alberti, René van ‘t Hof en Georgina Verbaan. De kaarten zijn te bestellen op de speciale website datwiljenietmissen.nl. Vanaf 22 november draait Alles is Familie in de reguliere bioscoop. De trailer:


In Alles is Familie is iedereen binnen de familie de Roover op een punt in zijn leven beland waarin het maken van cruciale keuzes onvermijdelijk is. Zo wil Winnie een baby, haar man Rutmer wil dichter bij zijn gevoel komen, zijn broer Charlie wil vooral geen verantwoordelijkheid en hun zwager Dick wil zijn overleden vrouw terug. Pater familias Arend wil gelukkig zijn. En zijn vrouw Jeanette wil dat iemand haar wil. Je kunt niet kiezen wie je ouders zijn. Je kunt wel kiezen hoe je ouder wordt.

NieuwsFilm

meest populair