Vervolg op Alles is Liefde is eigenlijk helemaal geen vervolg, maar kan prima op zichzelf staan.
play

6,5 details

  • 132 Min
  • Komedie
  • Romantiek
  • Drama
  • Nederland
132 Min Nederland

Alles is familie gaat over de leden van een familie die allemaal op het punt staan belangrijke keuzes te maken in het leven. De film moet november in premiere gaan. De makers noemen Alles is Familie "het vileine zusje van Alles is liefde".

Regie
Joram Lürsen
Cast
Carice van Houten, Georgina Verbaan, Benja Bruijning, Tjitske Reidinga, Thijs Römer, René van 't Hof, Kees Hulst, Diederik Ebbinge, Jacob Derwig, Michiel Romeyn, Willeke Alberti, Chris Zegers, Wilbert Gieske, Martine Bijl, Remko Vrijdag.
Release
21.11.2012
Release NL
22.11.2012
Release DVD
12.03.2013

Filmtotaal Recensie

Regie: Joram Lürsen | Cast: Thijs Römer (Rutmer de Roover), Carice van Houten (Winnie de Roover), Benja Bruijning (Charlie de Roover), Jacob Derwig (Dick Tasman), Martine Bijl (Jeanette de Roover), Georgina Verbaan (Leonie), René van ’t Hof (Evert), Chris Zegers (Skipper), Remko Vrijdag (Fulco), Wilbert Gieske (Jelle), e.a. | Speelduur: 133 minuten | Jaar: 2012

Alles is Liefde was de best bezochte Nederlandse film van het vorige decennium, dus een vervolg was een logische volgende stap. Toch sprong niet iedereen meteen een gat in de lucht toen Alles is Familie werd aangekondigd. De titel deed vermoeden dat hier werd voortgeborduurd op een succesformule, en dat pakt vrijwel nooit leuk uit. Maar wat blijkt? Die opzichtige verwijzing naar de eerdere hit is nergens voor nodig geweest. Deze romantische komedie kan prima op eigen benen staan.

Dat de makers zich in de promotiecampagne veel beroepen op Alles is Liefde is te begrijpen, maar gelukkig hebben regisseur Joram Lürsen en scenarist Kim van Kooten dat idee voor het maken van Alles is Familie aan de kant geschoven. Buiten het feit dat het hier opnieuw gaat om een romantische komedie met een paar dezelfde acteurs, hebben de twee films geen raakvlakken met elkaar.

videotrailers & clips

alle artikelen (10)

Alles is familie Nieuwsberichten

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Alles is familie

acties