Regisseur Joram Lürsen overweegt derde 'Alles is...' film

Het zal niet nog eens vijf jaar duren voordat het vervolg er komt.

De Volkskrant sprak met regisseur Joram Lürsen over het vervolg op Alles is Liefde: Alles is Familie. Maandag gaat die film in première, dus was het tijd om enkele vragen over de film te stellen. Een daarvan was of er binnenkort een vervolg op de film zou komen.

Daarom antwoordde Lürsen dat hij en Kim van Kooten graag weer willen samenwerken, en hard nadenken over een derde film. Het zal wel niet weer vijf jaar duren voordat de film er komt, maar ook niet binnen korte tijd.

'Kim en ik willen heel graag weer samenwerken en denken na over een deel drie. Maar daar nemen we rustig de tijd voor; dat werkt voor ons het beste. Ik hoop wel dat het wat sneller gaat deze keer. Het zal niet weer 5 jaar duren, maar de film is er ook niet volgend jaar. En wat betreft die verwachtingen; ik zie het niet als een wapenwedloop van succes. We laten ons geen druk opleggen. Dat werkt verlammend.'

Lees hier het volledige interview met Lürsen.

In de film is iedereen binnen de familie Rover op een punt in zijn leven beland waarin het maken van cruciale keuzes onmogelijk is. Zo wil Winnie (Carice van Houten) een baby, haar man Rutmer (Thijs Römer) dichter bij zijn gevoel komen, zijn broer Charlie (Benja Bruijning) geen verantwoordelijkheid en hun zwager Dick (Jacob Derwig) wil zijn overleden vrouw terug. Pater familias Arend (Kees Hulst) wil gelukkig zijn en zijn vrouw Jeanette (Martine Bijl) wil dat iemand haar wil.



NieuwsFilm

meest populair