'Alles is Familie' is Gouden Film

Meer dan 100.000 mensen zagen de film sinds de release afgelopen donderdag.

Al meer dan 100.000 bezoekers hebben de film Alles is Familie in de bioscoop gezien sinds de release afgelopen donderdag, en dat betekent dat de film de status Gouden Film heeft bereikt. De prijs werd in het Pathé Tuschinski theater overhandigd aan scenarioschrijfster Kim van Kooten en hoofdrolspelers Thijs Römer en Benja Bruijning.

Mochten de makers hopen dat de film net zo goed wordt als voorganger Alles is Liefde, dan hebben ze nog een lange weg te gaan. Die film trok een kleine 1,3 miljoen Nederlanders naar de bioscopen en werd daarmee een van de succesvolste Nederlandse films ooit.

In de film is iedereen binnen de familie Rover op een punt in zijn leven beland waarin het maken van cruciale keuzes onmogelijk is. Zo wil Winnie (Carice van Houten) een baby, haar man Rutmer (Römer) dichter bij zijn gevoel komen, zijn broer Charlie (Bruijning) geen verantwoordelijkheid en hun zwager Dick (Jacob Derwig) wil zijn overleden vrouw terug. Pater familias Arend (Kees Hulst) wil gelukkig zijn en zijn vrouw Jeanette (Martine Bijl) wil dat iemand haar wil.



NieuwsFilm

meest populair