Video

Nieuwe trailer 'Killing Them Softly'

In de VS moet de film nog in de bioscopen draaien, dus is er een nieuwe trailer!

door Jim Pedd op 22.11.2012 om 14:37 in Video
In Nederland is Killing Them Softly al te zien geweest, maar in de Verenigde Staten komt de film pas aan het einde van de maand in de bioscopen uit. Daarom is er een nieuwe trailer van de film uitgebracht. Daarin zien we hoe Jackie Cogan (Brad Pitt) een overval onderzoekt die gepleegd werd tijdens een door de maffia georganiseerd pokerspel. De inzet is groot, dus aan Cogan de taak om de zaak zo snel mogelijk op te lossen. Hieronder de trailer.

In de film, die van onze eigen recensent Kaj van Zoelen 4,5 sterren kreeg, spelen naast Pitt ook Richard Jenkins, James Gandolfini en Ray Liotta hoofdrollen.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Waarom een nieuwe trailer plaatsen van een film die hier al gedraaid heeft?
Daar zie ik het nut en nieuwswaardige niet van in. Dat ie in de USA nog moet uitkomen, vind ik eigenlijk geen reden.

Steve-O

Avatar

Gezien, was wel een aardige film, niet heel erg goed.

jochemb

Avatar

Ik vond de film erg goed maar deze trailer laat het lijken alsof het een film is in de stijl van snatch en pulp fiction wat het echt niet is.

batmaster

Avatar

Zo, goede trailer zeg! Ik heb de film gezien. Vond hem maar saai. Op deze manier gaan er meer mensen naar deze film. Dan vind ik het een goede trailer Smiley face . Want dat is wat een trailer moet doen.

SilentF0rce

Avatar

Grootste tegenvaller van het jaar voor mij. Ik keek echt uit naar deze film, maar de vele gesprekken gingen nergens over en zelfs die paar actiescènes vielen tegen :(

B@chelor

Avatar

Decepticon "Waarom een nieuwe trailer plaatsen van een film die hier al gedraaid heeft?
Daar zie ik het nut en nieuwswaardige niet van in. Dat ie in de USA nog moet uitkomen, vind ik eigenlijk geen reden."
Ouwe zeiksnor.

Spawn999

Avatar

Prima film, harde gangster film die helaas wat in het midden wat inkakt. Maar zeker de moeite waard, jammer dat deze door FT publiek niet wordt gewaardeerd.

pmw84

Avatar

Dit is zeker DE SLECHTSTE FILM dat ik dit jaar gezien heb, de slechtste film van Brad Pitt ooit. Ik viel bijna in slaap joh in de zaal, midden in de film ben ik weggelopen zoals vele mensen. Kreeg geen hoogte van de film

Spawn999

Avatar

Dan heb je er blijkbaar geen hol van begrepen....

NieuwsFilm

meest populair