Chris Tucker wil vierde 'Rush Hour'

De acteur heeft er veel zin in.

De laatste Rush Hour-film verscheen in 2007. De kans op een vervolg leek destijds best groot, omdat iedereen er wel zin in leek te hebben. Zo bleek dat regisseur Brett Ratner een vierde film in de franchise wel zag zitten, en dat producent Arthur Sarkissian die mening ook wel aanhing. Mits het verhaal beter zou zijn.

Maar, toen kondigde Jackie Chan aan te willen stoppen met actiefilms. De acteur vindt dat hij daar te oud voor geworden is, en dat het tijd is om aan de serieuze kant van zijn acteercarrière te werken. Nu blijkt dat acteur Chris Tucker, die naast Chan te zien was in de films, heel veel zin heeft in een vierde film.

“It’s going to be a lot of fun. I hope it happens. We need to do one more. I just want us to be free and do our thing. I love working with Jackie, being around Jackie. Stuff just happens when we’re together.”

De acteur lijkt goede hoop te hebben dat een vierde film gemaakt kan worden, maar dan moet hij Jackie Chan dus wel even over zien te halen. Wat denken jullie? Is een vierde Rush Hour-film waarschijnlijk?



NieuwsFilm

meest populair