Trailer en poster 'The Baytown Outlaws'

De actiekomedie die eerder onder de naam 'The Baytown Disco' bekend was.

Hieronder zie je een poster en trailer van de film The Baytown Outlaws van regisseur Barry Battles, bekend van Boys of Summerville. Van de actiekomedie met onder meer Billy Bob Thornton, Eva Longoria, Thomas Brodie Sangster en Clayne Crawford zagen we een klein jaar geleden als de eerste uitingen. Destijds was het nog bekend onder de titel The Baytown Disco.

Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend. In de States verschijnt het begin december op VOD en het krijgt vervolgens nog een beperkte bioscooprelease in januari.


In The Baytown Outlaws wordt Celeste (Longoria) drie keer in haar buik geschoten door haar ex-man Carlos (Bob Thornton). Als ze is hersteld, besluit ze wraak te nemen. Ondanks dat ze drie vogelvrij verklaarde redneck broers inhuurt, blijkt het allemaal niet zo simpel te gaan in het Amerikaanse zuiden. Wat begint als een snelle actei verandert in een groots gevecht. Dit vreemde team moet zich een weg banen langs knappe vrouwelijke huurlingen, Indiaanse jagers en federale agenten.



NieuwsFilm

meest populair