DVD releases week 48

Met deze week o.a de release van 'The Three Stooges', 'Brave' en 'Comme un chef'.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

The Three Stooges (2012)


in The Three Stooges proberen Moe, Larry en Curly het weeshuis waarin ze hun jeugd hebben doorgebracht te redden. Ze raken hierdoor echter verwikkeld in een moordcomplot en komen uiteindelijk terecht in een reality tv-show.
Bekijk de afbeelding

Brave (2012)


Merida is een gepassioneerde dame met koninklijke ouders, die niets liever wil dan een geweldige boogschutter worden. Wanneer Merida tijdens een meningverschil met haar moeder een roekeloze beslissing neemt, brengt ze het koninkrijk van haar vader en het leven van haar moeder in groot gevaar. Merida doet er alles aan om dit alles terug te draaien en krijgt daarbij te maken met onvoorspelbare natuurkrachten, magie en een duistere, eeuwenoude vloek.
Bekijk de afbeelding

Porfirio (2011)


Porfirio is een genuanceerde, strak gefilmde karakterstudie van een eenvoudige man die in opstand komt tegen de autoriteiten. In een afgezonderd stadje aan de Amazone verkoopt Porfirio Ramirez belminuten om in zijn inkomen te voorzien. Door een politiekogel is hij verlamd geraakt en aan bed en rolstoel gekluisterd. Zelfs voor de kleinste handelingen heeft hij hulp nodig. Maar lichaam en geest verzetten zich halsstarrig tegen het hem aangedane onrecht. Gevoelens van wraak en verlangens stapelen zich op en leiden tot een wanhoopsdaad. Die daad zelf krijgen we niet te zien, wel de voorbereidingen en de routines van de verlamde man.
Bekijk de afbeelding

Step Up 4 Miami Heat (2012)


In Step up 4 gaat Emily, de dochter van een rijke zakenman, naar Miami om haar dromen te verwezenlijken en professioneel danseres te worden. In Miami ontmoet Emily Sean een aantrekkelijke jongen die leiding geeft aan een danscrew die grote en vernieuwende flash-mobs maakt. De crew, MOB, is vastbesloten om een wedstrijd te winnen waar ze een flink geldbedrag mee kunnen verdienen. Emily's vader werkt ondertussen aan een bouwproject waarbij de MOB's historische achtergrond in gevaar komt en waardoor duizenden mensen hun huis dreigen kwijt te raken. Emily en Sean gaan samen de strijd aan tegen het ontwikkelingsbedrijf van Emily's vader. Ze veranderen de flash mobs in protest mobs met het risico dat ze hun eigen dromen moeten opgeven voor een groter doel.
Bekijk de afbeelding

Comme un chef (2012)


Jacky Bonnot (Michaël Youn), liefhebber van gastronomie en zeer getalenteerd, droomt van een succesvol en groot restaurant. Helaas heeft hij door zijn financiële situatie nooit een koksopleiding kunnen betalen. Dan ontmoet hij Alexandre Vauclair (Jean Reno), groot chefkok wiens comfortabele positie wordt bedreigd door de aandeelhouders van zijn restaurants.
Bekijk de afbeelding

Les infidèles (2012)


Een episodische sketch comedy in zeven korte films, die de triomfen en mislukkingen, de heerlijkheden en meelijwekkende rampen van de mannelijke ontrouw in al zijn wanhopige, absurde en wild grappige variëteit verkent. Van een conferentiehotel in de buitenwijken naar een slimme seksverslavings-kliniek, van een chique Parijse nachtclub tot de blitse gokpaleizen van Las Vegas, lanceren de protagonisten zichzelf in de eeuwenoude achtervolging. Iedere keer wordt er excuus aangeboden; elke truc uit het boek wordt uit de kast gehaald. De zoektocht om van bil te gaan is begonnen.
Bekijk de afbeelding

ATM (2012)


David Hargrove en Emily Brandt rijden samen met hun collega Corey weg bij het kerstfeest op het werk. Laatstgenoemde vraagt om nog even ergens te gaan pinnen. Dan duikt er een onbekende man op die het drietal opsluit in het hokje met de geldautomaat. Ze hebben vervolgens geen andere keus dan het dodelijke kat-en-muisspel van de man mee te spelen.
Bekijk de afbeelding

You Instead (2011)


De Amerikaanse popster Adam en de Britse zangeres Morello treden beiden op tijdens een muziekfestival. Backstage blijkt het niet goed tussen de twee te klikken met ruzie tot gevolg. Als straf weet een festivalganger de twee heethoofden met handboeien aan elkaar vast te ketenen om er vervolgens met de sleutel vandoor te gaan. Het ruziënde duo zit aan elkaar vast voor beide optredens en moeten daarbij ook nog partners en managers tot bedaren zien te brengen.
Bekijk de afbeelding

Sammy's avonturen 2 (2012)


De inmiddels volwassen geworden schildpad Sammy en zijn vriend Ray krijgen amper de kans om tijd door te brengen met hun net uitgebroede familie. De twee worden gevangen genomen en belanden in een exotisch aquarium in Dubai. Daar maken ze kennis met heel wat nieuwe waterdieren: het bazige zeepaardje Big D, de bolle blobvis Jimbo, de kribbige krab Lula, de lieve octopus Anabel en een heleboel pinguïns. Ondertussen gaan de jonge schildpadjes Ricky en Ella op zoek naar hun grootvader.
Bekijk de afbeelding

Woody Allen: A Documentary (Theatrical Cut) (2012)


In Woody Allen: A Documentary volgt regisseur Robert Weide de lange carrière van Woody Allen van zijn jeugd tot zijn laatste succesfilm Midnight in Paris. Als tiener leverde hij al grappen aan komieken en schrijvers. In de jaren vijftig en zestig schreef hij sketches voor Sid Caesar, trad hij op als stand-up comedian en was hij een graag geziene gast in talkshows. De afgelopen veertig jaar regisseerde Woody Allen bijna jaarlijks een speelfilm, waarin hij vaak een hoofdrol speelde. Weide blikt terug op zijn vroege producties zoals Take the Money and Run, Bananas, Sleeper en Love and Death, Oscarfavorieten zoals Annie Hall, Manhattan, Zelig, Broadway Danny Rose, Purple Rose of Cairo, Crimes and Misdemeanors, Husbands & Wives, Bullets over Broadway en Mighty Aphrodite en recente, in Europa gedraaide films zoals Match Point en Vicky Christina Barcelona.
Bekijk de afbeelding

Freelancers (2012)


Een zoon (50 Cent) van een gedode NYPD-agent voegt zich met 2 jeugdvrienden bij de politie academie.Na zijn afstuderen komt hij onder de vleugels van de voormalige partner van zijn vader captain Joe Sarcone(Robert De Niro). Het blijkt als snel dat de Task Force van Sarcone geen al te goede bedoelingen heeft.
Bekijk de afbeelding

Adieu Berthe - L'enterrement de mémé (2012)


In volle midlifecrisis weet Armand niet meer waar hij zijn aandacht eerst op moet richten: zijn baan, zijn bemoeizieke schoonmoeder, zijn kinderen waar hij nauwelijks nog mee kan communiceren, zijn vrouw Hélène of zijn maîtresse Alix. Als op de koop toe zijn grootmoeder overlijdt en hij alle formaliteiten moet regelen, wordt het hem allemaal te veel.



NieuwsFilm

meest populair