Algemeen

George Clooney en Paul Greengrass maken misdaadfilm

De grote misdaadsyndicaten in New York moeten centraal staan.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 30.11.2012 om 08:56 in Algemeen
Regisseur Paul Greengrass (The Bourne Supremacy, The Bourne Ultimatum en Green Zone) en acteur George Clooney hebben volgens Variety getekend voor de regie en de hoofdrol in een nog titelloze misdaadfilm, waarvan het script wordt geschreven door Argo (2012) scriptschrijver Chris Terrio. Naast de hoofdrol zal Clooney de film ook produceren.

Volgens Variety valt er nog weinig over het project te zeggen. Het enige dat wel duidelijk is is dat de film van Sony Pictures gaat over de grote misdaadsyndicaten in New York. Clooney werkte al eerder samen met scriptschrijver Terrio. Clooney is namelijk de producent van het eerder genoemde Argo.

Greengrass werkt op dit moment aan de film Captain Phillips met acteur Tom Hanks. Ook is hij verbonden aan de biopic Memphis, over de moordaanslag op Martin Luther King Jr., en de (voetbal)film Barca met Josep Guardiola.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

KeesD

Avatar

Goede acteur, goede regisseur, interessant onderwerp, ga dit in de gaten houden dus.