Disney/Pixar plant mysterieuze animatiefilm

Regisseur 'Day and Night' stapt achter de "camera".

Gisteren werd bekend dat scriptschrijver Derek Connolly (Safety Not Guaranteed, 2012) voor Walt Disney Pictures gaat werken aan een scenario voor de remake van de sci-fi avonturenkinderfilm Flight of the Navigator uit 1986. Variety meldt nu ook dat hij aan de slag gaat met een script voor een mysterieuze Pixar animatiefilm, die geregisseerd moet gaan worden door Teddy Newton, de man achter de uiterst fraaie Pixar short Day and Night (2010).

Helaas is er nog weinig bekend van deze aankomende Pixar titel, maar volgens Connolly heeft hij de opdracht gekregen om het verhaal meer op volwassenen te richten dan op kinderen.

Op dit moment staan er uiteraard al een aantal Pixar films in de planning. Komende jaren verschijnen achtereenvolgens Monsters University (2013), The Good Dinosaur (2014) en de titelloze 'Inside The Mind Film' (2015). Pixar wil ook werk maken van het eerder bekendgemaakte 'Dia de los Muertos' project en de sequel op Finding Nemo. Hieronder de Pixar Short Day and Night, die gekoppeld was aan Toy Story 3 (2010).



NieuwsFilm

meest populair