TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet gaan missen.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht.

Bekijk de afbeelding

The Silence of the Lambs (1991)

Zaterdag 1 december om 22:25 op NET5

FBI-agente Clarice Starling krijgt de opdracht om de gevaarlijke psychopaat en kannibaal dr. Hannibal Lecter over te halen om haar te helpen bij de jacht op seriemoordenaar Buffalo Bill. Lecter wil alleen meewerken als hij zo nu en dan de geestestoestand van Clarice mag onderzoeken. Met behulp van zijn aanwijzingen wordt een bloedstollende klopjacht op de seriemoordenaar gestart.
Bekijk de afbeelding

Along Came a Spider (2001)

Zondag 2 december om 22:25 op RTL7

De dochter van een congreslid wordt ontvoerd. Alex Cross, die net herstelt van het verlies van een partner, raakt steeds meer bij de zaak betrokken.
Bekijk de afbeelding

Fast & Furious (2009)

Maandag 3 december om 20:30 op Veronica
Regie: Justin Lin

In Los Angeles is Antonio Braga bezig met een grote drugsmisdaad. Undercover politie-agent Brian O'Connor (Paul Walker) werkt aan de zaak om de drugsmisdaad te stoppen. Braga heeft Dominic Toretto (Vin Diesel) onlangs opgelicht tijdens een handel en hij zint op wraak. Dat is de reden dat de twee elkaar opnieuw ontmoeten. Ze zullen elkaar moeten vertrouwen om hun gezamenlijke vijand te stoppen en uit te schakelen. Tijdens wilde auto-achtervolgingen zullen Dominic en Brian alles uit hun race-auto moeten halen om Braga te stoppen.
Bekijk de afbeelding

Lethal Weapon (1987)

Dinsdag 4 december om 20:30 op Veronica

Riggs en Murtaugh hebben grondig de pest aan elkaar. Maar ze zijn collega's en in hun vak de besten. Het duo knokt zich een weg door Los Angeles, waar een moderne jungle-oorlog woedt. Riggs neemt als keiharde cop grote risico's; Murtaugh is een toegewijde rechercheur met een vlekkeloze staat van dienst.
Bekijk de afbeelding

Enchanted (2007)

Woensdag 5 december om 20:30 op NET5
Regie: Kevin Lima

Een mooie prinses wordt door een boze koningin verbannen uit haar magische, muzikale en getekende land en komt terecht in de grimmige realiteit van het hedendaagse Manhattan. Geschokt door deze vreemde en nieuwe omgeving zwerft Giselle rond in de chaotische wereld waar zeker niet iedereen "lang en gelukkig leeft". Ze kan wel wat magie in haar leven gebruiken. Als Giselle verliefd wordt op de charmante maar stuntelende echtscheidingsadvocaat die haar te hulp schiet, staat ze voor een flink probleem. Ze is thuis immers al beloofd aan een perfecte sprookjesprins en ze vraagt zich af of de romantiek uit het sprookjesboek ook in de echte wereld kan overleven.
Bekijk de afbeelding

Mr. Bean's Holiday (2007)

Donderdag 6 december om 20:30 op Veronica

Mr. Bean is onderweg van Zuid-Frankrijk voor een eenvoudige zonvakantie. Zijn reis van Londen naar de Riviera wordt al gauw een zooitje. Overal waar hij komt ontstaat chaos, met als hoogtepunt een vertoning van zijn eigen videodagboek op het filmfestival van Cannes....
Bekijk de afbeelding

First Blood (1982)

Vrijdag 7 december om 22:00 op RTL7

John Rambo heeft gevochten in Vietnam en komt terug in Amerika. Hij heeft moeite om te integreren in het burgerlijk leven en voelt zich een buitenstaander. Hij wordt continu gevolgd door sheriff Teasle die Rambo niet vertrouwt. Rambo wordt onschuldig opgepakt en gevangen genomen. Hij ontsnapt en vlucht de bossen in. De sheriff achtervolgt Rambo maar kan hem niet te pakken krijgen. Daarom roept hij de hulp in van kolonel Trautman die Rambo heeft opgeleid. Rambo voelt zich bedrogen en verraden.



NieuwsFilm

meest populair