Poster uitgestelde 'G.I. Joe 3D: Retaliation'

Lang uitgestelde G.I. Joe sequel krijgt ook een iets aangepaste titel.

De sequel G.I. Joe 2: Retaliation van regisseur Jon Chu (Step Up 3D) had eigenlijk al een tijdje in het Blu-Ray schap moeten liggen, maar door een vermoedelijk erg mager ontvangst tijdens de eerste screenings en een 3D conversie heeft het vervolg op G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009) nog niet eens in de bioscoop gedraaid. Hieronder zie je een nieuwe poster. Het lijkt er zelfs op dat de film een kleine naamswijziging heeft gekregen: G.I. Joe 3D: Retaliation.

Vanaf 28 maart 2013 in de Nederlandse (3D) bioscopen.



Hoofdrollen zijn voor Byung-hun Lee als Storm Shadow, Elodie Yung (Jinx), Channing Tatum (Duke), Dwayne Johnson (Roadblock), Bruce Willis (General Joe Colton), Adrianne Palicki (Lady Jaye), Ray Park (Snake Eyes) en de main villain Cobra Commander, gespeeld door Faran Tahir.


In Retaliation nemen de goodguys het op tegen Zartan, Storm Shadow en Firefly. Zartan, die als laatste gezien is vermomd als president van de Verenigde Staten, heeft nu alle wereldleiders in zijn broekzak met als gevolg een naderende wereldoorlog waar onschuldigen het slachtoffer van gaan worden. Tevens beschikt hij over een aantal nieuwe handlangers die het G.I. Joe team moeten uitschakelen.

NieuwsFilm

meest populair