Algemeen

Poster uitgestelde 'G.I. Joe 3D: Retaliation'

Lang uitgestelde G.I. Joe sequel krijgt ook een iets aangepaste titel.

door Bram de Groot op 06.12.2012 om 08:00 in Algemeen
De sequel G.I. Joe 2: Retaliation van regisseur Jon Chu (Step Up 3D) had eigenlijk al een tijdje in het Blu-Ray schap moeten liggen, maar door een vermoedelijk erg mager ontvangst tijdens de eerste screenings en een 3D conversie heeft het vervolg op G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009) nog niet eens in de bioscoop gedraaid. Hieronder zie je een nieuwe poster. Het lijkt er zelfs op dat de film een kleine naamswijziging heeft gekregen: G.I. Joe 3D: Retaliation.

Vanaf 28 maart 2013 in de Nederlandse (3D) bioscopen.Hoofdrollen zijn voor Byung-hun Lee als Storm Shadow, Elodie Yung (Jinx), Channing Tatum (Duke), Dwayne Johnson (Roadblock), Bruce Willis (General Joe Colton), Adrianne Palicki (Lady Jaye), Ray Park (Snake Eyes) en de main villain Cobra Commander, gespeeld door Faran Tahir.

In Retaliation nemen de goodguys het op tegen Zartan, Storm Shadow en Firefly. Zartan, die als laatste gezien is vermomd als president van de Verenigde Staten, heeft nu alle wereldleiders in zijn broekzak met als gevolg een naderende wereldoorlog waar onschuldigen het slachtoffer van gaan worden. Tevens beschikt hij over een aantal nieuwe handlangers die het G.I. Joe team moeten uitschakelen.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Sonde dat hij uitgesteld is, met 1 van de redenen dat het 3D is geworden. Verwachten ze werkelijk dat deze film met 3D betere resultaten boekt? Het is een actiefilm waar ik wel naar uitkeek, maar ik verwacht geen blockbuster.
Voor mij dus gewoon wachten tot hij alsnog in het DVD rek ligt.

Banned

Avatar

Godja deze bucht moet ook nog de bioscoop komen vervuilen...

Decepticon

Avatar

Ereptile "Sonde dat hij uitgesteld is, met 1 van de redenen dat het 3D is geworden. Verwachten ze werkelijk dat deze film met 3D betere resultaten boekt? Het is een actiefilm waar ik wel naar uitkeek, maar ik verwacht geen blockbuster.
Voor mij dus gewoon wachten tot hij alsnog in het DVD rek ligt."
Mooie poster en ik ga hem wel in de bios kijken, want ik verwacht een veel betere film dan deel 1. Imo is/wordt het wel een blockbuster.

Maar ze kunnen beter dat 3D uit de titel halen, want ik denk ook juist dat dat minder bezoekers trekt.
Mensen gaan denken dat je de film puur om de 3D moet/kunt zien. En dat is een heel fout uitgangspunt.
Ik ben er van overtuigd dat als men dat 3D uit de titel haalt, er meer mensen deze film zullen bezoeken. En mensen gaan miss ook denken dat dit deel 3 is, omdat iedereen dacht dat deel 2 vorig jaar uit kwam.

Pete_027

Avatar

Ik mis de tekst "From the director of step up"
Maar als ze dat erop zetten zal er wel niemand naar de bios gaan:P

Decepticon

Avatar

Pete_027 "Ik mis de tekst "From the director of step up"
Maar als ze dat erop zetten zal er wel niemand naar de bios gaan:P"
Haha, dat is idd een goeie! :E
Daar had ik nog niet eens aan gedacht.

Frietgezicht

Avatar

Oh shit,gaat de marketing weer helemaal overnieuw beginnen met opnieuw posters en trailers enz :P We seen it all..

benjamin

Avatar

Ereptile " Het is een actiefilm waar ik wel naar uitkeek, maar ik verwacht geen blockbuster."


Het is een film die er vrij dom uitziet en waar veel explosies inkomen, dus er zal wel volk op afkomen, zo werkt het (helaas) nu eenmaal.

2ndSystem

Avatar

Een film met The Rock, Bruce Willis en Channing Tumtum samen, Amerikanen rennen met bosjes naar de bioscopen als je het mij vraagt.
maar het kan net zo goed een flinke flop worden a la John Carter of Battlesoep.

ze hebben er nu al 185mil in gestoken, als ze wat willen terugverdienen moeten ze dan toch echt evenveel binnenslepen als G.I. joe: Rise of Cobra.
maar als je kijkt naar maart 2013 dan zit er voor de Actie/Sci-fi liefhebber niet veel anders tussen...
dus ik weet het niet meerO+

ghossler

Avatar

Ik heb echt zin in deze film! zo jammer datie is uitgesteld maar door alle concurrentie kan ik mij dat wel voorstellen.. TDKR, MOS, skyfall, etc.

JAMMER echt JAMMER dat bullshit 3d! en omg deze poster is echt WAARDELOOS!!! kom op hoor >

NieuwsFilm

meest populair