Ty Burrell speelt rol in 'Muppets' vervolg

Christoph Waltz zal verder alsnog niet in de film te zien zijn.

Acteur Ty Burrell zal een rol op zich nemen in het vervolg op de reboot van The Muppets uit 2011. De rol die hij zal gaan spelen was oorspronkelijk bedoeld voor Christoph Waltz. Hij brak echter de onderhandelingen af, omdat het opnameschema van dit vervolg niet in zijn drukke agenda past.

Het verhaal speelt zich ditmaal af in Europa. Een van de hoofdrollen is weggelegd voor een Interpol-agent, en het is die rol die Burrell op zich zal nemen. In eerste instantie was er sprake van dat Waltz die rol op zich zou nemen.

James Bobin, die de film uit 2011 regisseerde, zal terugkeren om dit vervolg te regisseren. Hij schreef samen met Nicholas Stoller het scenario. Jason Segel, die meewerkte aan het scenario van de reboot, en tevens de hoofdrol speelde, zal in deze film niet te zien zijn.

David Hoberman en Todd Liberman, die de rebootfilm produceerden, zullen het vervolg ook produceren.

Recentelijk heeft Burrell de stem van Mr. Peabody in DreamWorks animatifilm Mr. Peabody & Sherman ingesproken, en zal daarin in november 2013 te zien zijn. Verder werkt hij mee aan de opnames van twee indiefilms, The Skeleton Twins en Switch.

De opnames beginnen deze winter nog in Londen. Een releasedatum is niet geprikt.



NieuwsFilm

meest populair