Shannen Doherty belt alarmnummer wegens fan

Een fan dreigde zelfmoord te plegen tenzij Doherty zich aan haar voor zou stellen.

Shannen Doherty had geen idee hoe ze uit moest leggen waarom ze naar 911 belde en dus besloot ze het op een welbekende manier aan te pakken. Een fan had op Twitter gedreigd zelfmoord te plegen, tenzij de actrice haar zou vereren met een telefoongesprek.

Toen de 41-jarige actrice het alarmnummer belde vertelde ze “dit gaat ongelofelijk vreemd klinken… Mijn naam is Shannen Doherty en ik ben een actrice. Ik heb een Twitter-account en er is een meisje dat dreigt zichzelf dood te schieten.”

De politie besloot daarop om een paar agenten naar het huis van de zevenentwintig jarige fan te sturen om uit te zoeken of alles goed ging. Eenmaal daar aangekomen bleek dat er niets aan de hand was en dat de fan niet de intentie had zelfmoord te plegen.

Eind goed al goed dus. Mooi is ook dat de telefonist van het alarmnummer hoorbaar onder de indruk was van het gesprek. Tegen het einde vertelt hij de actrice erg onder de indruk van haar werk te zijn en niet te kunnen geloven haar aan de lijn te hebben. Luister hier naar het gesprek.

NieuwsFilm

meest populair