Charlie Sheen is ook een goedzak

De ontspoorde acteur doneert $75.000 om jong meisje met kanker te helpen.

De Amerikaanse acteur Charlie Sheen komt de afgelopen jaren voornamelijk negatief in het nieuws door zijn zwak voor drank, drugs en allerlei andere verslavende zaken. Toch blijkt Sheen nog niet zo'n weirdo te zijn als hij wordt afgespiegeld door de media. Hij doneerde onlangs namelijk een aanzienlijk bedrag aan een ziek meisje.

Volgens TMZ sprak Sheen onlangs met strandagent van Hermosa Beach en die liet onder meer weten dat zijn 10 jaar oude dochter Jasmine de diagnose kreeg dat ze Childhood Rhabdomyosarcoma (CR) heeft. Deze vorm van kanker komt voor in de spierweefsels en is te bestrijden met een ingrijpende medische ingreep, o.a. met chemo's. De ingreep duurt minimaal een jaar.

Volgens TMZ zei de acteur dat "No parent should have to watch their kid go through that" en hij maakte de volgende dag $75.000 over aan de Hermosa Beach Police Assoc., die een fonds oprichtte voor Jasmine.

De familie heeft gereageerd door hun dankbaar uit te spreken en ze hopen dat Sheens gebaar andere mensen inspireert om te strijden tegen CR.



NieuwsFilm

meest populair