Celebrity

Tom Cruise runt huis met militaire precisie

Het personeel mag alleen specifieke zones betreden.

door FilmTotaal op 14.12.2012 om 09:31 in Celebrity
Het lijkt erop dat Tom Cruise niet alleen een perfectionist is als het aankomt op zijn acteerwerk, maar ook in zijn huisleven. Een bron die volgens Radar Online bekend is met de acteur vertelt dat Cruise van de medewerkers van zijn huishouden militaire precisie verwacht.

Zo heeft hij speciale zones gecreëerd waar zij mogen komen en mogen zij gebieden waar ze niet moeten werken niet betreden. "Tom runt zijn huishouden met militaire precisie en besteedt de grootst mogelijke aandacht aan veiligheid. Huishoudsters en ander personeel dat bijvoorbeeld in de keuken werkt, mogen niet naar een ander gebied van het huis gaan dat buiten de aan hun toegewezen zone valt.”

"Het is een gigantisch huis, en Tom doet wat hij kan om de veiligheid van zijn familie en kinderen te garanderen. De enige werknemers van het huishouden die het volledige huis mogen betreden zijn de huismanager en het hoofd beveiliging," gaat de bron verder.

Ook heeft Tom voor zijn familie en vrienden speciale planners geregeld. Zij overzien hun agenda en plannen nieuwe afspraken. Tot slot vertelde de bron dat iedereen die in het huis wil werken een speciale Scientology-test moet ondergaan.

Die nam de volledige middag in beslag en bevatte vragen als ‘als je een auto vast zou zien staan op trainrails, met mensen erin, en je ziet een trein aankomen, wat doe je dan?’. Een ander deel van de test bevatte wiskundevragen.

Het privéleven van Cruise verandert op dit moment flink. Afgelopen juni werd bekend dat Katie Holmes van hem ging scheiden. De scheiding was op 20 augustus geregeld, en Katie kreeg de zorg van Suri, hun kindje, toegewezen.

NieuwsFilm

meest populair