Samuel L. Jackson speelt rol in 'Kite'

In een brute, seksuele verfilming van een anime uit 1998.

Mensen van de website Movies.com mochten een interview houden met Samuel L. Jackson. Dit interview ging over zijn rol in Django Unchained, maar ondertussen maakte Jackson ook bekend een rol te zullen spelen in David R. Ellis’ film Kite.

Hij vertelde de website een live-action versie daarvan in Johannesburg te doen. "I'll be doing a live-action version of that in Johannesburg.”

Kite is een verfilming van een anime, die in 1998 in twee delen werd uitgebracht. Deze volgt Sawa, een seksueel misbruikt tienermeisje dat begint te moorden. De anime is bovenal bekend om zijn grote hoeveelheid seks en geweld.

Er zijn al meer pogingen gedaan om de film te maken. Zo werd in 2004 Rob Cohen nog aan het project verbonden om dit te regisseren. Dit strandde, maar in 2008 werd er een nieuwe poging gewaagd. Toen werden de Mexicaanse regisseurs Jorge en Javier Aguilera aangetrokken om voor de film te zorgen.

David R. Ellis mocht uiteindelijk in 2011 plaats nemen op de regiestoel. Zijn project lijkt er, met het casten van Jackson, daadwerkelijk te komen. Wanneer de opnames moeten beginnen, of op welke releasedatum gemikt wordt, is niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair