Red band trailer 'John Dies At the End'

Kunnen twee malloten de wereld redden van een alieninvasie?

Hieronder de red band trailer van Don Coscarelli's nieuwe horror-fantasyfilm John Dies at the End. De trailer is onderaan dit bericht te bekijken. In de film spelen Chase Williamson, Rob Mayes, Paul Giamatti, Clancy Brown, Glynn Turman, Doug Jones, Daniel Roebuck, Fabianne Therese, Jonny Weston, Jimmy Wong, Tai Bennett en Allison Weissman. Deze wordt als volgt omschreven.

In de film verschijnt er een nieuwe drug op de markt. Deze zorgt ervoor dat mensen een buitenlichamelijke ervaring krijgen bij elke keer dat ze hem gebruiken. Op de straat noemen ze het 'Sojasaus' en de gebruikers zweven tussen tijd en dimensies. Maar wanneer sommigen van hen van de trip terugkomen, zijn ze geen mens meer. Het is een stille invasie vanuit een andere wereld, en de mensheid heeft een held nodig.

Maar wat de Aarde in plaats daarvan krijgt is een vreemd duo: John (Mayes) en David (Williamson). Zij zijn gestopt met hun studie en worden bij elk baantje dat ze aannemen ontslagen. Kunnen deze twee de invasie een halt toeroepen en de mensheid redden? Nee. Dat kunnen ze niet.

De film draait vanaf 25 januari 2013 in de Amerikaanse bioscopen. Vanaf wanneer deze in Nederland draait is niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair