Ben Affleck verlaat 'Focus'

'Crazy, Stupid, Love.' regisseurs kunnen opnieuw op zoek naar een hoofdrolspeler.

Acteur Ben Affleck (Argo, 2012) heeft afscheid genomen van de film Focus van de regisseurs Glenn Ficarra en John Requa, bekend van Crazy, Stupid, Love. (2011) en I Love You Phillip Morris (2009). Volgens de website Variety heeft hij het te druk met zijn andere projecten.

Opvallend is dat Affleck zelf al de vervanger was van Ryan Gosling, die de film eerder met Emma Stone vaarwel zei. Twilight-ster Kristen Stewart is nog wel verbonden aan de komedie, waarin een oplichter een aantrekkelijke branchegenoot ontmoet. De relatie die ze vervolgens krijgen wordt echter bemoeilijkt door hun gedrag. Ze zijn namelijk gewend alles bij elkaar te liegen en te stelen. Nadat ze uit elkaar gaan blijven ze elkaar echter veelvuldig tegenkomen.

Affleck focust zich voorlopig op het schrijven, regisseren, produceren van en acteren in de film Live by Night. Tevens is hij nog druk bezig met The Stand en de nog titelloze film over de misdadiger Whitey Bulger. Tevens richt hij zich op de promotie van Argo, die mogelijk vele prijzen gaat winnen in komend filmprijzenseizoen.



NieuwsFilm

meest populair