Tom Cruise urenlang ondervraagd voor rechtszaak

De acteur is verwikkeld geraakt in een afluisterschandaal.

RadarOnline schrijft dat Tom Cruise urenlang verhoord is voor een rechtszaak die tegen hem loopt. De acteur zou samen met zijn advocaat, Bert Fields, een privédetective ingehuurd hebben om eindredacteur Michael Davis Sapir af te luisteren. De detective zou zonder toestemming van de rechter telefoongesprekken van Sapir opgenomen hebben.

Actieheld Cruise werd maar liefst drie uur lang ondervraagd in het Mandarin Oriental hotel te New York, in verband met de rechtszaak die tegen hem aangespannen is. Sapir claimt dat zijn telefoon enige tijd is afgetapt door Cruise, en wil daar vijf miljoen dollar voor hebben.

De zaak loopt al sinds 2009, maar afgelopen dinsdag moest Cruise zich eindelijk melden voor het proces. “It was all very secretive,” vertelde een bron aan Radar. “This battle has been ongoing and getting to the point where Cruise had to sit for a deposition obviously took a long time.”

In 2001 voerde Cruise nog een rechtszaak tegen Sapir. Hij had toen een half miljoen geboden voor een video die aan zou tonen dat Cruise homoseksueel is. Later claimde hij via e-mail een video ontvangen te hebben. Die rechtszaak werd uiteindelijk afgedaan met de bekendmaking van Sapir dat hij geen video had ontvangen waaruit zou blijken dat Cruise homoseksueel zou zijn.



NieuwsFilm

meest populair