Fraaie motion-poster 'The Croods'

Dit keer wel een geslaagd 'bewegend' affiche.

Met de regelmaat verschijnen er van aanstaande releases speciale motion-posters. Tot op heden weten is het merendeel van deze bewegende affiches van een bedenkelijk niveau. Onderstaande motion-poster van de animatiefilm The Croods geeft aan dat DreamWorks Animation er toch behoorlijk wat meer tijd in heeft gestoken. Het resultaat is namelijk erg vermakelijk.

The Croods gaat over een holbewoner Grug (Nicolas Cage) die zijn familie moet leiden door een verdwijnend prehistorisch landschap, op zoek naar een nieuw thuis. Naast de problemen met de afstervende omgeving, krijgt de familie ook nog eens gezelschap van de moderne holbewoner Guy (Ryan Reynolds), wiens ruimdenkendheid nogal botst met de traditionele beleving van Grug.

Naast Reynolds en Cage zijn in de film van het duo Kirk DeMicco en Chris Sanders, bekend van de hitfilm How To Train Your Dragon (2010), ook Emma Stone en Catherine Keener te horen. The Croods moet op 28 maart 2013 in de Nederlandse (3D) bioscoop verschijnen. Hieronder de trailer:



NieuwsFilm

meest populair