"Whitney Houston is vermoord"

Een privédetective is er heilig van overtuigd.

De privédetective Paul Huebl, die ook actief is geweest als acteur, beweert tegenover het National Enquirer dat Whitney Houston is vermoord. Tegenover het roddelblad gaf hij de resultaten van zijn onderzoek prijs.

De zangeres/actrice Houston werd begin dit jaar dood aangetroffen in het bad van een hotelkamer. Ze was daarin verdronken, mogelijk door toedoen van een overdosis drugs. De voormalig politieagent Huebl deed een onderzoek met behulp van informanten uit de drugswereld en nam het autopsierapport goed door. Volgens Huebl zou Whitney een drugsschuld van 1,5 miljoen dollar hebben gehad.

Twee mannen zouden haar hotelkamer zijn binnengedrongen, wat ook terug te zien zou zijn op de beveiligingscamera's. “Op haar lichaam zijn klassieke verdedigingswonden terug te vinden, die aantonen dat ze gevochten heeft voor haar leven,” aldus Huebl.

De Amerika-correspondent Michiel Vos van RTL: “Dit is natuurlijk een bom in de entertainmentwereld. Al is het wel een typisch Hollywood-verhaal. Natuurlijk gaan hier allerlei complottheorieën de ronde. Wie is de anonieme persoon die deze detective heeft ingehuurd?” Hij greep ook terug op een eerdere uitlating van een schoonzus van de actrice uit o.a. The Bodyguard (1992) en Sparkle (2012): “Zij heeft vlak na de dood het vermoeden uitgesproken dat ze is vermoord. Later trok ze die woorden in. Maar nu wil iedereen weten wat ze toen al mogelijk wist.”



NieuwsFilm

meest populair