Kim Kardashian blijft getrouwd met Kris Humphries

Ondanks dat ze een kindje krijgt met Kanye West.

Ondanks dat actrice Kim Kardashian binnenkort een kind zal krijgen met Kanye West, blijft ze getrouwd met Kris Humphries, ook al is ze al sinds 2011 niet meer met hem samen. De twee trouwden in augustus van dat jaar, maar na 72 dagen vroeg Kardashian al een echtscheiding aan.

Die scheiding is nog altijd niet behandelt, en het lijkt erop dat dit nog wel even kan duren. Het conflict draait om een diamanten ring die Humphries aan Kardashian gaf, tijdens de huwelijksceremonie. Die kostte twee miljoen dollar en Kardashian wil die niet terug geven.

Volgens een bron van RadarOnline is het niet zo dat Humphries tijd wil rekken, maar hij wil de ring terug, en daarom is hij bereid het volledige proces uit te zitten. "Kris isn't trying to drag this out, but he wants to be vindicated in court. Kris will see this through to the end."

Desondanks wil Kardashian niet toegeven, en blijft ze dus voorlopig met hem getrouwd. Dat zal in juni, als de dame zal bevallen van haar eerste kindje, nog steeds het geval zijn.

Eergisteren schreven we al dat Kardashian van plan was een realityserie rond haar zwangerschap te laten maken. Maar het kindje zelf mag niet in beeld komen. In de realityserie die rond Kardashian en haar zussen loopt, zal de baby ook niet te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair