Kardashian woedend op ex-man Kris Humphries

Ze kan maar niet genieten van haar zwangerschap.

Arme Kim Kardashian. Ze is zwanger van het kindje van Kanye West, en is daar dolblij mee. Helaas voor de jonge schone verpest haar ex-man, Kris Humphries, waarmee ze nog altijd officieel getrouwd is (maar allang niet meer samen mee is), de hele ervaring.

Volgens een welingelichte bron van RadarOnline is de dame zeer kwaad. Ze is dolblij met haar zwangerschap, maar kan dit niet goed ervaren. Dit vooral omdat Kris de scheiding uit blijft rekken. "Kim is seeing red because she is still legally married to Kris Humphries. Kim is overjoyed at the news that she is pregnant with Kanye's baby, but she isn't able to fully embrace it because of Kris. Kim feels that Kris is hell bent on dragging her name through the mud by prolonging the divorce proceedings.”

Kardashian is zich ervan bewust dat ze nog altijd getrouwd zal zijn met Kris, tegen de tijd dat de baby komt. De scheiding is allang aangevraagd, maar Humphries weigert de papieren te tekenen. Hij gaf Kardashian bij het huwelijk een diamanten ring en die wil hij terug. Kardashian weigert deze aan hem terug te geven, waarmee de zaken bijzonder gecompliceerd zijn.

Op zijn vroegst kan de rechtszaak pas in juni beginnen, en dan moet Kim al bevallen zijn. Wordt ongetwijfeld vervolgd...



NieuwsFilm

meest populair