Bradley Cooper en Zoë Saldana weer uit elkaar?

Na een jaar is het alweer voorbij met het Hollywoodkoppel.

Ongeveer een jaar geleden werden de twee sterren Bradley Cooper en Zoë Saldana voor het eerst aan elkaar gelinkt, maar nu lijkt er alweer een einde te zijn gekomen aan hun relatie. Ze zouden volgens New York Post afzonderlijk Oud & Nieuw gevierd hebben.

Hun relatie ging de afgelopen jaar al niet zo spetterend, aangezien ze al een keer eerder een time-out hadden genomen. Afgelopen maand doken ze echter weer gezamenlijk op bij première van de film Silver Linings Playbook, waarin Cooper te zien is. Afgelopen jaarwisseling was Saldana bij haar familie in Miami en Cooper bevond zich in Europa. De 34-jarige Saldana zou zich prima hebben vermaakt. "She was hanging out with Miami Heat stars Dwyane Wade and his girlfriend Gabrielle Union, and Chris Bosh with wife Adrienne Bosh. She looked happy and was dancing quite a bit. She was smiling all the time", aldus een bron van NY Post.

Eind 2011 kwam er een einde aan de elfjarige relatie van Saldana en haar vriend Keith Britton. Met Cooper (38), die door PEOPLE in 2011 nog uitgeroepen werd tot "Sexiest Man Alive" gaat het op dit moment voor de wind. Hij is namelijk genomineerd voor een Golden Globe en een Screen Actors Guild Award voor zijn rol in de eerder genoemde komedie.



NieuwsFilm

meest populair